Kuvaus

Lahjaksi saatu Applen Ipad tabletti. Uusi ja avaamattomassa paketissa. Kyseinen tuote saatu 2019 alkuvuodesta ja ollut laatikossa avaamattomana siitä saakka. Kyseessä todennäköisimmin 2018 tai 2019 vuoden laite.

Tästä jollekin laadukas tabletti edullisesti! Kaikki mitä laitteen mukana on tullut löytyy, koska tuote avaamaton. Kuitti mukana.

Kyseisen laitteen hinnat uutena näyttävät pyörivän 400-500e välimaastossa!

__________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Uusi 9,7 tuuman iPad soveltuu täydellisesti opsikeluun ja koulutukseen. A10 Fusion -siru neliytimisellä rakenteella mahdollistaa sovellusten moniajon ja nopean suorituskyvyn. Voit editoida 4K-videoita, pelata pelejä ja kokea lisätyn todellisuuden sovellukset.

Varustettu kahdella laadukkaalla kameralla. Kahdeksan megapikselin kameralla otat upeita kuvia, 1080p videokuvaa ja skannaat dokumentteja. Kamerat mahdollistavat myös lisätyn todellisuuden sovellukset, jotka luovat virtuaalista sisältöä oikeaan kuvaan. FaceTime etukamera mahdollistaa kätevät videopuhelut ja selfiet.

Uusi iPad tukee nyt myös erikseen myytävää Apple Penciliä. Ota helposti talteen muistiinpanot, piirrä ja käytä kynää sille tarkoitetuilla sovelluksilla. Mukana on iso valikoima Applen vakioappeja jotka tuovat luovuutesi valloilleen.

Kevyt ja ohut iPad kulkee mukanasi minne tahansa. Akku kestää käyttöä koko päivän ajan. Jopa 10 tunnin akkukesto yhdellä latauksella mahdollistaa netin surffauksen, kirjoittamisen, piirtämisen ja työnteon ilman katkoja.

9,7" Retina-näyttö
A10 Fusion -siru
32 Gt tallennustila
Touch ID sormenjälkilukija
802.11ac WiFi
8 Mpix kamera, 1080p videokuvaus
Apple Pencil -tuki
iOS 11

Näytä lisää Näytä vähemmän

Huutokauppa

Lähtöhinta:
250 €
Sulkeutuu 6 vrk 22 h 7 min
tai 5 minuuttia viimeisen tarjouksen jälkeen.
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Huutokauppa

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Huutohistoria
Lähtöhinta 250 € Sulkeutuu 6 vrk 22 h 7 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.