Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Pelastamme pelastettavissa olevat tiedot Apple tietokoneelta sen kovalevyltä tai levykkeeltä, superdiskiltä ym. Ammattitaidolla, kokemuksella ja takuulla. Siirrämme haluamallesi medialle tai pilveen tai toiselle tietokoneelle myös käyttöjärjestelmät ja ohjelmistot. 

Tarkistus maksaa 45€ sis ALV ja saat raportin pelastusmahdollisuuksista ja tietoja pelastettavasta datasta sekä hinnan itse datan tallentamiseksi on alkaen 79€ sis ALV ellei levy/kovalevy ole täysin kuollut. Lisäksi sinun tulee toimittaa toinen kovalevy, levyke, usb-tikku ym. jolle data tallennetaan. Järjestelmämigraatiot toiselle koneelle aina tapauskohtaisesti. Myös Vintage koneet ovat meille tuttuja ja olemme pelastaneet tietoja mm. Macintosh Plus ym. koneilta. Järjestelmän ja data siirto esim. Apple G4 järjestelmä voidaan esim. siirtää ainakin OS X 10.6 versioon ja intel koneille toimintakelvolliseksi.

Mikäli koneesi kovalevy on rikkoontunut voimme myös tarjota uuden asennusta tilalle + tietojen/järjestelmän siirto:

Emme vastaa huuto.net Kysymyksiin netissä, laita mailia tai soita.

Tiedustelut: info@fixsla.com , puh. 040-670-6773, käynnit vain sopimuksen mukaan.

Olemme Suomalainen perheyritys Espoossa ja suunnittelemme, hankimme ja asennamme asiakkaillemme Apple Mac järjestelmiä. Rakennamme, korjaamme ja päivitämme myös Mac Pro tietokoneita vuosimallista 2009 alkaen. Fixsla Oy - MacProPalvelu

Teemme tätä työtä intohimolla ja ilolla, olemme toimineet Suomessa 2014 alkaen ja satoja tyytyväistä asiakasta mm. muusikoita, studioita, video-edit, post-edit, arkkitehtejä ym. Autamme mielellämme suunnitteleman juuri teille sopivan kokoonpanon ja voimme siirtää vanhan koneenne järjestelmän.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

45 €
Ilmoitus on sulkeutunut 15.6.2021 12:27
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.