Tuote on myyty käyttäjälle TaistoH hintaan 26 €

Kuvaus

KATSO KOHTEEN YKSITYISKOHTAISIA LISÄKUVIA (9kpl) ALEMPANA, kohteen kuvaustekstin jälkeen!!!

KOHDE ILMAN LÄHTÖHINTAA JA HINTAVARAUSTA!!! MAHTAVA ja ERITTÄIN MIELENKIINTOINEN WANHA ARABIAN VALMISTAMA VATI AATELIS- tai PORVARISVAAKUNALLA, TILAUSTYÖTÄ!!! Vadin pituus on 29cm ja leveys 20cm. Hyväkuntoinen täysin ehjä esine, ei kolhuja, ei krakelointia. Tästä tekee erittäin mielenkiintoisen tuo toisella reunalla oleva sukuvaakuna TORVI kypäräkoristeella ja vadin reuna on HOPEOITU, ei kullattu joka tavanomaisempaa. Hopeareunuksellakin voi olla jokin symbolinen merkitys. ARABIAN piippuleiman mukaan tämä on valmistettu 1932-49. Ei ole pois suljettu, vaikka esineellä olisi jokin yhteys HORN mahtisukuun, joka Suomessa vaikutti keskiajalta nykypäivään. Erittäin mielenkiintoinen esine ja vaikkei olisi aatelinen, niin varmasti jokin upea porvarisesine kyseessä!!! Ikääkin tällä on jo niin paljon, ettei tällaista astiastoa tuohon aikaan huvikseen valmistettu!!! HARVINAINEN WANHA ARABIAN UNIIKKI MAHTIESINE VAAKUNALLA!!! Katso erittäin tarkat lisäkuvat alempaa, joista kunto ja yksityiskohdat tulevat erittäin hyvin esille! Mikäli haluat tulla tutustumaan esineeseen ennen kohteen sulkeutumista, niin ota yhteyttä. Myyjä: Oy Kauppahuone Ducat Ab Ltd. Sijainti: Uusikaupunki.

TERVETULOA HUUTAMAAN!!! KATSO ja KLIKKAA MYÖS MUUT ERITTÄIN MIELENKIINTOISET JA ERIKOISET KOHTEENI

Katso myyjän kaikki kohteet

ESINEILLE TÄYSI 100% PALAUTUSOIKEUS. Ostaja maksaa lähetyksen paketin painon mukaan, Postikulut kotimaassa(Suomi) Postin hinnaston mukaan: Numerolla-paketti(seurantakoodi) 8,90eur, jossa vastaanottajan saapumisilmoitus tulee tekstiviestillä tai perinteinen Postipaketti(seurantakoodi) 10,90eur, jossa vastaanottajan saapumisilmoitus tulee perinteisesti postilla. Maksu 3vrk sisällä kohteen sulkeutumisesta ja lähetän välittömästi, kun rahat näkyvät tilillä. Nouto ja käteismaksu, myös mahdollinen. Vastaan mielelläni lisäkysymyksiin. INTERNATIONAL BIDDERS WELCOME!!! Payment methods(I only accept) Bank wire transfer (IBAN and BIC/SWIFT) or Cash, advance payment.

 

Huutokuva.net Huutokuva.net Huutokuva.net Huutokuva.net Huutokuva.net Huutokuva.net Huutokuva.net Huutokuva.net Huutokuva.net

Huutokuva.net

Näytä lisää Näytä vähemmän

Huutokauppa

Hinta nyt:
26 €
Ilmoitus on sulkeutunut 13.6.2018 22:46
Myyjä edellyttää ostajalta vähintään 1 palautepistettä.
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Huutokauppa

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Huutohistoria

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.