Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Lyö aallot Äänisen aavan...

Sotahistoriassa ei ole aikaisemmin käsitelty omana kirjana ja kokonaisuutenaan suomalaisten hyökkäystä Itä-Karjalaan vuonna 1941.

Eversti Ari Rautalan teos käsittelee suomalaisten joukkojen hyökkäystä talvisodan luomalta rajalta Syvärille ja Äänisen rannoille: llvesdivisioona valtaa Salmin, Tuuloksen ylimenohyökkäys, Nurmoilan ja Syvärin voimalaitoksen valtaus, ylimeno Syvärin yläjuoksulla ja Ostan lohko, Sortavala ja Rautalahden vesiperämotti, Kumurinkylä ja Ristisalmen ylimeno, Villavaaran ankarat taistelut ja Kontupohja, Äänisenniemen ja Prääsän valtaus, Pyhäjärven suurtaistelu, Petroskoi ja Porajärvi, Juustjärven, Mäntyselän ja Kumsan valtaus, Käppäselän koukkausoperaatio, Maaselän kannaksen sekä Karhumäen ja Poventsan Valtaus. Suomalaisjoukkojen sotamenestys oli ennenkuulumatonta.

Rautala kertoo kunkin taistelun taustoista ja niiden merkityksestä kokonaistilanteeseen. Selkeät kartat valaisevat taistelujen kulkua. Veteraanien muistelmat kertovat dramaattisella tavalla suomalaisten sotilaiden menestyksellisistä ja ankarista taisteluista. Kirja selvittää myös joukkojen kotipaikat ja esittelee niiden komentajat. Tämän lisäksi Rautala kertoo, miten vallatun alueen olot järjestettiin. [TAKAKANSI]

 

Gummerus 2002, 1. painos. Kovakantinen.

 

Hyväkuntoinen; nimiöaukeamaa edeltävän sivun yläkulmaan on kirjoitettu nimi ja päivämäärä.

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Korotonta maksuaikaa ostoksille

Ensimmäinen kuukausi on aina täysin kuluton ja koroton uudelle asiakkaalle. Voit maksaa luoton pois heti tai halutessasi joustavasti enintään 36 erässä.

  • Avaa hakemus ja kirjaudu pankkitunnuksin
  • Täytä hakemus ja siirrä tilillesi tarvittava summa
  • Maksa ostokset

Huutoluoton myöntää
IPF Digital Finlandin omistama Credit24.

Osta heti

8 €
Ilmoitus on sulkeutunut 14.11.2017 0:26

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.