Kuvaus

Suomitekstityksellä.

Arizona Baby (Raising Arizona) on veljesten Joel ja Ethan Coenin tekemä komediaelokuva vuodelta 1987. Joel toimi ohjaajana ja elokuvan tuotti Ethan. Pääosissa ovat Nicolas Cage ja Holly Hunter.

Vuosien kuluessa elokuva on saanut jonkinlaisen kulttimaineen. Yhdysvaltojen elokuvainstituutti on listannut 100 kaikkien aikojen hauskinta elokuvaa, Arizona Baby on tällä listalla sijalla 31.

Elokuva kertoo pikkurikollisesta H.I. McDonnoughista joka ei ole löytänyt kunnollista suunta elämälleen ja enimmäkseen ryöstelee pieniä ruokakauppoja. Lopulta hän joutuu vankilaan, jossa tapaa poliisilaitoksen kuvaajan Edin. H.I. ja Ed rakastuvat. H.I. päättää tehdä parannuksen kun pari kihlautuu. Pari yrittää lasta, mutta monet yritykset eivät tuota tulosta. Seuraavaksi pari yrittää adoptiota mutta siinäkään he eivät onnistu sillä H.I:n menneisyys on rikosten siivittämä. Pari näkee uutisissa jutun rikkaasta Nathan Arizonanasta jonka vaimo synnytti juuri viitoset. Pari saa mielestään hyvän idean -he kidnappaavat yhden Arizonan lapsista!

Rooleissa

 Nicolas Cage … Herbert "H.I." McDonnough  

 Holly Hunter … Edwina "Ed" McDonnough  

 John Goodman … Gale Snoats  

 William Forsythe … Evelle Snoats  

 Frances McDormand … Dot  

 Randall Cobb … Leonard Smalls  

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

5 €
Sulkeutuu 102 vrk 19 h 13 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

5 € Sulkeutuu 102 vrk 19 h 13 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.