Kuvaus

Arne Nevanlinna: Meidän sota - Muistiinpanoja nuoren miehen retkistä Suomessa, Venäjänmaalla ja vähän Ruotsissakin vuosina 1943-45

  • WSOY, 1995
  • kovakantinen kirja, kansipaperit
  • Hyväkuntoinen kirja ja myös kansipaperit ihan OK. Entisen omistajan nimi esinimiölehdessä, muuten siisti
  • HINTA: 3 euroa + toimituskulut 4 euroa = 7 euroa
  • TEE NÄIN: Klikkaa Osta, niin saat huutonetiltä automaattisen viestin, jonka lopusta löydät myyjän sähköpostiosoitteen ja tilinumeron. Maksa kirja ja toimituskulut (näkyvät yleensä ilmoituksessa) myyjän tilille, niin myyjä lähettää kirjan kun maksu on tullut perille. Voit myös pyytää myyjältä laskun. (Jos ostat samalla useamman saman myyjän kirja, niin älä maksa yksittäisiä kirjoja ennen kuin koko paketin sisältö on selvä.)

Jatkosodan syttyessä Nevanlinna oli 17-vuotias. Hän kertoo kokemuksistaan sodassa, johon hän ikätovereineen joutui keskenkasvuisena.

Aluksi sota oli suuri seikkailu kaikille, mutta kohta erot alkavat näkyä. Joku nielee sotapropagandan sellaisenaan, toinen suhtautuu siihen kuin Olava Paavloainen, kolmas pitää koko tragediaa naurettavana. Mutta tositialnteissa kaikki pelkäävät.

Sodan arki - uffarien uhittelut, päämajan tiedonannot ja Mannerheimim päiväkäskyt - sekoittuat murrosikäisten poikien tavanomaisiin kehitysvaivoihin...

hakusanat: sotahistoria toinen maailmansota päiväkirjat muistelmat sotaveteraanit sota jatkosota Suomen historia

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 107 vrk 19 h 47 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

3 € Sulkeutuu 107 vrk 19 h 47 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.