Tuote on myyty käyttäjälle eliinai hintaan 415 €

Kuvaus

Vanhat, mutta ehjät koivuiset Alvar Aallon suunnittelemat tuolit yhteishintaan. Tuoleissa normaalia käyttökulumaa ja patinaa, muttei mitään suurempaa tai poikkeavaa kulumaa tai vaurioita.
Noudettavissa Kotkasta, maltilliselle etäisyydelle (esim pk-seutu) kulukorvauksella.

Lisätty 1.5.2021 8:58

Postitus myös mahdollista, mutta tämä onnistuu ainoastaan purkamalla tuolit eli jalat ja istuinosat irti. Pk ostajalle, mutta huutopakettina varmaan 10-15€.

Lisätty 4.5.2021 11:49

Tuolien istuinkorkeus on 44 cm, eli ovat alkuperäiskokoisia Aallon tuoleja (Artek muutti useiden Aallon tuotteiden mittoja vuonna 2017). Tuolit ovat vähintään 80-luvulta, mutta voivat olla huomattavasti vanhemmatkin. Vuosikymmenten aikana kodissa on ollut niin kissoja kuin koiria ja akvaariokalojakin - en sitten tiedä miten tuo eläinpöly näihin tarttuu.
Leimoja en löydä ja jos valmistajamerkintänä on ollut Artekin tarra, niin eipä ole niitäkään jäljellä. Eipä näistä vanhoista tuoleista niitä usein löydykään, eikä kaikkia tuotteita ole leimattu - ja aitouden epäilijöille on todettava, että tarrat ja leimat ovat huomattavasti helpompia väärentää, kuin Aallon taivutustekniikalla valmistettu koivutuoli (mikä ei liene taloudellisesti järkevääkään tämän hintaluokan tuotteissa) ;)
Tosiaan postitus purettuna mahdollista, mutta en suosittele, koska avaaminen ja uudelleen kasaaminen voi löystyttää liitoksia. Tuoleja on mahdollista tulla myös katsomaan Kotkaan ennen ostopäätöksen tekoa.
Lisään samalla vähän kuvia tuoleista ulkona luonnonvalossa.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Huutokauppa

Hinta nyt:
415 €
Ilmoitus on sulkeutunut 12.5.2021 4:19
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Huutokauppa

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Huutohistoria
Kilpailuta sähkösopimus

Aloita syöttämällä kenttään postinumero tai osoite. Osoitetta käytetään vain sähkönkulutuksen arviointiin.

Hae

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.
1.5. klo 14:23

Hei! Löytyykö kaikista Artekin merkit? Miltä vuodelta tuolit ovat? Istuinkorkeus? Onko käytetty ulkona, olleet eläinkodissa tai kodissa jossa tupakoidaan?

1.5. klo 18:52

Kiitos kysymästä,
en löydä kyllä leimaa pohjasta, mutta tuohan ei ole tavatonta näissä
Tuolit (k. 44cm) ovat käsittääkseni 80-luvulta - olen ostanut käytettynä. Ei tupakoitu meillä eikä edellisellä + olleet sisällä. Karvakuonoja on kyllä kyläillyt useita.