Kuvaus

[AC0417] 

KLIKKAA KUVA ISOMMAKSI

Kuvanmukainen, HYVÄSSÄ ISKUSSA oleva kovakantinen painos JOHTAMISEN TAITOJEN tarvitsijoille.

MAKSAA KAUPASSA 42,28e -> KATSO  https://www.prisma.fi/fi/prisma/johtamisen-taito-B9789521424106
 

Arto Hiltunen: JOHTAMISEN TAITO elämänmittainen matka

Asiakas valitsee tasavahvoista yrityksistä suosikkinsa saamansa palvelukokemuksen perusteella. Palvelukokemuksen laatu riippuu siitä, kuinka hyvin yrityksen henkilökunta on motivoitunut työhönsä. Motivoituminen taas on kiinni johtamisen laadusta. Palveluyhteiskunta edellyttää siis hyvää johtamista.

S-ryhmän entinen pääjohtaja esittää kirjassa johtamisoppinsa ja kertoo kokemuksistaan - onnistumisista ja epäonnistumisista - pitkän työuransa varrelta. Hiltunen käsittelee muun muassa niukasti suomalaisessa johtamiskeskustelussa esillä olleita tunteiden johtamisen, itsensä johtamisen ja johtajan kriisin teemoja. Hän kirjoittaa ihmisläheisesti ja ohjaa esimerkkien avulla parempaan johtajuuteen.

Kirjan lukeminen on kuin olisi mentorin ohjauksessa. Se on hyödyllinen johtajiksi ja esimiehiksi aikoville, antoisaa luettavaa näissä tehtävissä jo toimiville sekä yritysten hallitusten jäsenille. Kirja sopii erinomaisesti myös ihmisten johtamisen oppikirjaksi.

3. painos

Sanoma Pro 2011

Kirja painaa jonkun matkaa yli 500g

VOITTOHUUTO ja PK.  5.95e  TILILLE ja TUOTE POSTIIN.  

PK.  on viitteellinen ja se veloitetaan ostohetkellä POSTI:N hinnaston mukaan. POSTI vain tuntuu nostavan hintoja niin tiheään, että kohteessa saattaa olla jo huudon päättyessä "vanha Postitus hinta" :-Edelliset korotukset olivat 03/19, 05/18, 10/17, 04/17, 01/17, 11/16, 02/16, 02/15, 01/14, 06/13 ja 10/12.

PS. Valitettavasti en ole ennustaja, enkä ole myöskään Postissa töissä,  joten en voi tietää noista korotuksista ennakkoon, mutta  pyrin silti  aina pitämään tiedot ajantasalla, mutta minulla on vaan niin paljon kohteita myynnissä, että ei toivoakaan aina korotusten tullen päivittää tietoja ajantasalle, siinä menisi nääs päiviä / viikkoja.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

9,95 €
Sulkeutuu 47 vrk 2 h 29 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

9,95 € Sulkeutuu 47 vrk 2 h 29 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.