Ilmoitus on sulkeutunut

Vantaan Antikvariaatti Oy
Olemme alan suurimpia toimijoita Suomessa. Toimitamme tilatut tuotteet postin välityksellä hyvin pakattuina, ei noutomahdollisuutta. Tiedustelut: huuto@vantaanantikvariaatti.fi, 050 362 6620.

Kuvaus

Arto Mikkola : Aitouden aateluus - Matka elpymisen ja ilon alkulähteille

Millä tavalla ihminen voi palautua arjen aherruksesta tänä kiireisenä aikana – mistä ammentaa, kun tuntee olevansa uuvuksissa? Olisiko elvyttävistä ympäristöistä apua itsetutkistelun tukena?

Hyvinvointitutkimuksen mukaan suurten ikäluokkien on havaittu haluavan elää täysillä, satsata terveyteen, matkustella ja auttaa muita ihmisiä. Aitouden aateluus on Arto Mikkolan arjen kokemuksiin ja psykologiseen ajatteluun perustuva, kristillistä uskoa tulkitseva persoonallinen puheenvuoro. Samalla se on myös matkakertomus tekijänsä vaelluksesta elpymisen ja ilon alkulähteille. Teosta ryydittävät Toni Brantbergin hauskat piirrokset. ”Omille sivuille” on varattu tilaa lukijan pohdinnoille ja vaikkapa kuville.

Psykologian lisensiaatti Arto Mikkola on toiminut Diakonia-ammattikorkeakoulun lehtorina sekä muissa alansa tehtävissä yli kolmen vuosikymmenen ajan. Sivutoimisesti hän palvelee omaa yritystään alansa konsulttina. Mikkola on julkaissut useita kirjoja.

Painovuosi: 2008
Painos: 1.
Sivumäärä: 288
Sidosasu: Sidottu, kuvakannet
Kustantaja: Kirjapaja

Toimitus: Posti / Nouto

Varastopaikka: 66

Kun tilaat kirjojamme Huuto.netin kautta, saat Huuto.netiltä vastausviestin, joka sisältää maksuohjeet. Pyydämme maksamaan tilauksen viestissä olevien ohjeiden mukaan. Postitamme kirjan heti, kun suorituksesi näkyy tilillämme. Sovittaessa voi tilauksen myös noutaa liikkeestämme Myyrmäestä; tästä on vahvistusviestissä selkeät ohjeet.

Jos tilaat kerralla useampia kirjoja voit pyytää erillisen tilausvahvistuksen, jossa kerromme koko tilauksesi toimituskulut - tämän teemme vain erikseen pyydettäessä. Muutoin toimitaan edellisen ohjeen mukaan.

Yhteydenpito ja tiedustelut: vantaan.huuto@antikka.net / 050 362 6620.

YRITYS

Vantaan Antikvariaatti Oy on alan suurimpia toimijoita Suomessa. Varastossamme on yli 100.000 kirjaa. Kirjojamme on myynnissä myymälässämme Myyrmäessä sekä Antikka.netissä ja Huuto.netissä. Osallistumme myös alan messuille.

Lisätietoja: Vantaan Antikvariaatti
 


Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

7 €
Ilmoitus on sulkeutunut 14.9.2018 17:07
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.