Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Erittäin siistikuntoinen, kovakantinen romaani, jossa kansipaperit mukana:

Arto Paasilinna . Yhdeksän unelmaa (WSOY 2002)

Ensimmäisen rakennushankkeeseensa Arto Paasilinna osallistui kymmenenvuotiaana, kun hän veljensä Ernon apuna pystytti majan puuhun kodin viereiseen kuusikkoon. Kuusikymmenvuotispäiväänsä mennessä kirjailija on rakentanut tai rakennuttanut yli 50 erilaista rakennusta mökeistä ja huviloista saunoihin, aitoista ja kellareista tähtitorneihin, Yhdeksän unelmaa -teoksessa Arto Paasilinna esittelee rakennushankkeistaan yhdeksän ja tarkastelee niiden kautta omaa elämäänsä ja maailmaansa. 

Arto Paasilinna on aikaansaapa niin kirjailijana kuin rakentajana ja lisäksi hän on tarkka luonnontutkija. Kirjailijana hän muokkaa maailmaa paremmalle tolalle ja käsittelee hyvin vakaviakin aiheita omintakeisesti empatia eväinään. Samaan aikaan hän sisustaa synkkää korpea viihtyisäksi kotipaikaksi sekä ihmisille että eläimille.

Yhdeksän unelmaa on komea tarina suomalaisen miehen unelmista ja unelmien toteutumisesta. Arto Paasilinna on itse tehnyt kirjaan tarkat piirustukset taloista, ja lisäksi on reilusti muuta kuvamateriaalia. 

Vinkki: Katso myös muut myyntikohteeni. Ostoksia voidaan yhdistellä ja postittaa yhtenä pakettina.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Huutokauppa

Lähtöhinta:
2 €
Ilmoitus on sulkeutunut 1.1.2023 19:45
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Huutokauppa

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Huutohistoria

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.