Kuvaus

"Arvo Alanteen muistelmat ulottuvat pitemmälle kuin Suomen itsenäisyys. Aihepiiriin kuuluvat kaikki Suomen itsenäisyyden ajan dramaattiset tapahtumat: kansalaissota vankileireineen, kieltolaki, 30-luvun kiihkeät poliittiset tapahtumat, talvi- ja jatkosota, kiivas jälleenrakentaminen ja hyvinvoinnin luominen sodan jälkeen.

Henkilöiä "Alan" muistelmissa tavataan puolen tuhatta, presidenteistä ja ministereistä Rannan mammaan, teollisuusjohtajista paalaajiin, Nobel-kirjailijasta toimittajaharjoittelijoihin, huippu-urheilijoista sunnuntaikävelijöihin.

Monena on Arvo Alanne seurannut suomalaista elämänmenoa: lehti- ja radiomiehenä, urheiluselostajana, teatterikriitikkona, sosialipäällikkönä. Hän voi käsitellä muistelmissaan omakohtaisten kokemusten perusteella Suomen kansallisteatterin esityksiä 1920-luvulla, Rovaniemen murhapolttoa 1930-luvulla taikka asekätkentäjuttua 1940-luvulla. "Näin sen näin" on historiankirjoitusta aitiopaikalta, näkijän ja tekijän paikalta."

1985. 274 sivua. Sidottu.

Omistuskirjoitus

Näytä lisää Näytä vähemmän

Korotonta maksuaikaa ostoksille

Ensimmäinen kuukausi on aina täysin kuluton ja koroton uudelle asiakkaalle. Voit maksaa luoton pois heti tai halutessasi joustavasti enintään 36 erässä.

  • Avaa hakemus ja kirjaudu pankkitunnuksin
  • Täytä hakemus ja siirrä tilillesi tarvittava summa
  • Maksa ostokset

Huutoluoton myöntää
IPF Digital Finlandin omistama Credit24.

Osta heti

7 €
Sulkeutuu 15 vrk 18 h 19 min

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

7 € Sulkeutuu 15 vrk 18 h 19 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.