Kuvaus

Arvo Guitars on uusi, Suomessa valmistettu kitaramerkki. Arvon ytimessä on halu tehdä hyvää soittimilla ja musiikilla. Lahjoitammekin jokaisesta myydystä Arvosta 50 euroa Helsingin Pelastakaa Lapset ry:n toimintaan, jossa tuotto ohjataan tukemaan vähävaraisten perheiden musiikki- ja taideharrastuksia.

Huuda nyt itsellesi historian ensimmäinen Arvo-kitara. Olemme saaneet mukaan tähän huutokauppaan Suomen tunnetuimpia ja suosituimpia muusikoita, bändejä ja muita artisteja - lopputuloksena syntyi Arvo Guitars -nimmarikitara, joka huutokaupataan nyt syyskuun aikana. Huutokaupan tuotto lahjoitetaan kokonaisuudessaan Helsingin Pelastakaa Lapset ry:lle yllämainittuun tukitoimintaan.

 

Kitaraan ovat raapustaneet nimmarinsa: Anssi Kela, Mikko Kosonen, Ben Granfelt, Costello hautamäki, Esa "T-Bone" Kuloniemi, Aija "Honey-B" Puurtinen, Erja Lyytinen, Happoradio, Kotiteollisuus, Markus Nordenstreng, Neumann, Olli Haavisto, Kauko Röyhkä ja Sunrise Avenue.

Kitaran speksit:
Body: Suomalainen poppeli
Kaula: Kaijamahonki
Otelauta: Pähkinäpuu, radius 12”, mensuuri 25,5” (Fender)
Nauhat: korkea medium (2,4 mm/1,4 mm)
Satula: Luu
Viritinkoneisto: Wilkinson
Talla: Gotoh ja Schaller
Mikit: Vuorensaku P90
Sähköt: Mastervolume B500K, tone tallamikille A250K, 3-asentoinen kytkin
Kaula: Kaulaprofiili C, 1. nauhalta 22,5 mm, 12. nauhalta 24 mm. Nitrolakka, matta. Kaksitoiminen kaularauta Spoke Wheel -säädöllä. Kaulan kiinnitys pulteilla (4 kpl).
Viimeistely: Valkoinen maali ja nitrolakka
Suunnittelu: Soitinrakentaja Teemu Korpi ja Petri Matero
Rakentaja: Kanki Guitars/Teemu Korpi
Takuu: Arvo-kitaroihin myönnämme elinikäisen takuun valmistusvirheiden osalta ensimmäiselle omistajalle. Takuu ei kata kulumisesta, virheellisestä käytöstä tai huollosta tai huoltamattomuudesta johtuvia asioita.

Koko kitaran paino 2,4 kg. Kitara toimitetaan joko henkilökohtaisesti tai Matkahuollolla kotimaahan topatussa gig bagissa. Hinta sisältää gig bagin ja toimituksen.

Lisätietoja Arvo Guitarsista: www.arvoguitars.fi

Näytä lisää Näytä vähemmän

Huutokauppa

Hinta nyt:
1 310 €
Sulkeutuu 4 vrk 38 min
tai 5 minuuttia viimeisen tarjouksen jälkeen.
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Huutokauppa

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Huutohistoria
Hinta nyt 1 310 € Sulkeutuu 4 vrk 38 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.
8.9. klo 2:55
Kysymys poistettu.
8.9. klo 2:55
Kysymys poistettu.