Kuvaus

Tästä huutaen rehdillä 0 euron lähtöhinnalla tyylikäs ja kompakti ASG Dan Wesson 2.5" airsoft-revolveri vyökotelon kera. Ase on uusi ja käyttämätön, kuten myös vyökotelo. Mukana kuusi hylsyä ja speed-loader. Takatähtäin säädettävissä sekä pysty että sivuttaissuunnassa. Mukana myös erikseen asennettava tähtäinkisko. Käyttöohje ja maahantuojan turvaohje myös mukana. Paketissa myös pieni pussillinen muovikuulia, kuten näissä yleensäkin tulee valmistajan toimesta. Aseessa uniikki sarjanumero liipaisimen yläpuolella (kuvassa sumennettu). Kuulat ladataan hylsyn etuosaan. Yhteen hylsyyn mahtuu 1 kuula.

Käyttövoimana 12 gramman CO2-kapseli (ei mukana), jollaisia saa alan liikkeistä ostettua erikseen. Kapseli sijoitetaan avautuvan kahvan sisään ja kiristys tapahtuu integroidulla mekanismilla, joka pelittää ihan sormin, eli ulkoista työkalua ei tarvita. HUOM! CO2-kapselia ei tule kiristää liian tiukalle, etteivät tiivisteet vaurioidu.

Aseen runko on metallia ja ase painaa valmistajan ilmoituksen mukaan 850 grammaa. Energiaksi on ilmoitettu 1,4 joulea; tästä indikaationa myös valmistajan tarra, kuten kuvassa. En ole viitsinyt irroittaa, kun en ole asetta muutenkaan käyttöön ottanut.

HUOM! Kyseessä siis airsoft-ase, jonka kaliiperi on 6 mm ja ammuksena käytettävä joko muovi- tai biokuulia. Tavanomaisen ilma-aseen metallikuulat tai -luodit eivät sovellu tähän aseeseen.

Toimitustapana Matkahuolto (pakettiautomaatti tai toimipiste). Maksu ensin ja maksun näkyessä minulla lähetän paketin kolmen arkipäivän sisällä ostajalle. Maksutapoina joko MobilePay tai tilisiirto. Kauppasumma maksettava viikon sisällä huutokaupan sulkeutumisesta, muutoin katson kaupan peruuntuneeksi.

Olethan täysi-ikäinen.

EI ERILLISIÄ TOIMITUSKULUJA. EI NOUTONA.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Huutokauppa

Hinta nyt:
82 €
Sulkeutuu 2 vrk 6 h 30 min
tai 5 minuuttia viimeisen tarjouksen jälkeen.
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Huutokauppa

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Huutohistoria
Hinta nyt 82 € Sulkeutuu 2 vrk 6 h 30 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.