Kuvaus

[0616]

KLIKKAA KUVA ISOMMAKSI.

Kuvanmukainen HYVÄSSÄ ISKUSSA oleva nidottu painos ELÄMÄNKERTOJEN diggareille. 

Asha Mirò: Gangesin tytär

Erään adoption tarina

”Haluan vanhemmat”, anelee viisivuotias intialainen Asha-tyttö bombaylaisessa orpokodissa 1970-luvun alussa. Parin vuoden kuluttua unelma toteutuu ja hänet adoptoidaan barcelonalaiseen Mirón perheeseen.

Intialaiset juuret ja elämäntarinan mustat aukot kuitenkin mietityttävät Ashaa jatkuvasti. Lopulta 27-vuotiaana hän lähtee tutustumaan synnyinmaahansa ja etsimään juuriaan. Salaa hän toivoo myös löytävänsä biologisen perheensä ja selvittävänsä elämänsä elämänsä ensimmäisiin vuosiin liittyvät mysteerit.

Gangesin tytär kertoo Ashan kahdesta huikaisevasta matkasta Intiaan ja omaan menneisyyteensä. Matka on täynnä harhapolkuja ja umpikujia, mutta tarinan loppu on kaikkia kuvitelmia uskomattomampi.

Asha Miró syntyi Intiassa vuonna 1967, ja vuonna 1974 hänet adoptoitiin Barcelonaan. Kirjojensa myötä Mirósta on tullut Espanjassa kansainvälisen adoption symboli. Maassa puhutaankin jo Asha-ilmiöstä.

Asha Miró vieraili Suomessa keväällä 2005.

Gangesin tytär on yksi kevään puheenaiheista.”
– Aira Väisänen, Kodin Kuvalehti

”Tunteita nostattavaa luettavaa.”
– Meidän Perhe

”Kun aihe kiinnostaa, kirjasta löytää etsimällä olennaisia asioita.”
– Leena Virtanen, Helsingin Sanomat

2. painos

Suomentanut Sari Selander

Gummerus Kirjapaino Oy - Jyväskylä 2006

 

VOITTOHUUTO ja PK.  1.80e  TILILLE ja TUOTE POSTIIN.

PK.  on viitteellinen ja se veloitetaan ostohetkellä POSTI:N hinnaston mukaan. POSTI vain tuntuu nostavan hintoja niin tiheään, että kohteessa saattaa olla jo huudon päättyessä "vanha Postitus hinta" :-) Edelliset korotukset olivat: 02/16, 02/15, 01/14, 06/13 ja 10/12

PS. Valitettavasti en ole ennustaja, enkä ole myöskään Postissa töissä,  joten en voi tietää noista korotuksista ennakkoon, mutta  pyrin silti  aina pitämään tiedot ajantasalla, mutta minulla on vaan niin paljon kohteita myynnissä, että ei toivoakaan aina korotusten tullen päivittää tietoja ajantasalle, siinä menisi nääs päiviä / viikkoja.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Korotonta maksuaikaa ostoksille

Ensimmäinen kuukausi on aina täysin kuluton ja koroton uudelle asiakkaalle. Voit maksaa luoton pois heti tai halutessasi joustavasti enintään 36 erässä.

  • Avaa hakemus ja kirjaudu pankkitunnuksin
  • Täytä hakemus ja siirrä tilillesi tarvittava summa
  • Maksa ostokset

Huutoluoton myöntää
IPF Digital Finlandin omistama Credit24.

Osta heti

2,50 €
Sulkeutuu 101 vrk 2 h 8 min

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

2,50 € Sulkeutuu 101 vrk 2 h 8 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.