Kuvaus

 • Kauppatieteiden tohtori Kaj Storbacka tarttuu jälleen asiakkaaseen, mutta nyt yhdessä ruotsalaiskollegojen kanssa. Neljän tutkijan ja konsultin teos on käännös ruotsinkielestä ja se on ilmestynyt ensin Ruotsissa.

  Suomenkielinen laitos poikkeaa jonkin verran alkuperäisestä tarkoituksena tuoda kirjaa lähemmäs suomalaislukijoita. Runsaat tapausesimerkit ovat amerikkalaisia ja pohjoismaisia, lähinnä ruotsalaisyhtiöitä. Koska jo ruotsalainen yrityskulttuuri poikkeaa monessa kohtaa suomalaisesta, kotimaisia yritysesimerkkejä olisi suomennoksessa voinut olla huomattavasti enemmän.

 •  
 • Asiakkuuden arvon lähteillä jatkaa Storbackan aiempia teoksia: Asiakkuuden ehdoilla vai asiakkaiden armoilla (yhdessä Jarmo R. Lehtisen kanssa) ja Suhdemarkkinointi. Uusi kirja menee myös jossain määrin päällekkäin aiempien teosten kanssa. Uuden asiakaskirjan voi siis lukea niin sanotusti syventävinä opintoina.

  Kirjan sisältö on palasteltu nopeasti luettaviksi haukkapaloiksi. Vetävät otsikot ja tekstistä nostetut älähdykset houkuttavat lukemaan. Teksti on selkeää ja sujuvaa, jopa niin, että asiat alkavat tuntua itsestäänselvyyksien luettelolta.

  Mutta se, mikä on tutkimusten valossa selvä kun pläkki, ei sitä välttämättä todellisuudessa ole. Esimerkiksi: "Hintakilpailu käy ennen pitkää kannattamattomaksi eikä ole varma pihti asiakkaan pitämiseksi." Todellisessa elämässä yritykset uskovat itsepintaisesti halvan hinnan vetovoimaan, eikä kukaan uskalla jättäytyä pois hintakisasta.

  Toinen esimerkki: "Bonuskortti ei tee asiakkaasta yksiavioista." Kanta-asiakasohjelmat epäonnistuvat usein juuri siitä syystä, että niitä rakentavilla on utopia sataprosenttisesta asiakasuskollisuudesta. Nykyihminen on useimmiten kirjoittajien sanoin moniavioisesti asiakas-uskollinen. Itse kukin voi omasta lompakossaan laskea siellä olevat klubi-, bonus-, plussa- ja kanta-asiakaskortit.

  Silkkaa satua on sekin, että tyytyväinen asiakas on myös uskollinen asiakas. Jopa 80 prosenttia ostopaikkaa vaihtaneista asiakkaista väittää olleensa tyytyväinen tai erittäin tyytyväinen aikaisempaankin tavarantarjoajaan. Vaihtelunhalu, hinta, uutuustuote, status tai mikä tahansa muu syy voi ajaa uskolliseksi luullun asiakkaan toisen syliin. Paradoksi on, että monet tyytymättömät asiakkaat ovat uskollisimpia sen vuoksi, etteivät usko asioiden paranevan toimittajaa vaihtamalla.

  Storbackan ja kumppaneiden havainnot paljastavat, että tyytyväisten asiakkaiden hoitaminen on yhtä tärkeää kuin julkityytymättömien, jopa tärkeämpää.

  Entä ovatko uskolliset asiakkaat sitten kannattavampia kuin satunnaiset piipahtajat? Eivät välttämättä. Tämän seikan vuoksi asiakasuskollisuuden vaalimisen pitää kulkea käsi kädessä kannattavan asiakassuhteen rakentamisen kanssa. Jos asiakas kokee saavansa tavarantoimittajaltaan arvontuotantoa, hän on ideaalitapauksessa sekä tyytyväinen, uskollinen että kannattava. Tämän ideaalin saavuttamiseksi pitäisi Storbackan ja kumppaneiden mukaan tarkastella asiakkaan sijasta asiakkuutta, joka vaatii oman johtamisosaamisensa.

 •  
 •  
 • Asiakkuuden arvon lähteillä / Kaj Storbacka ... [et al.] ; [... suomentanut Maarit Tillman] ; [piirroskuvat: Bosse Österberg].
 • Kieli:suomi
 • Julkaistu:[Helsinki] : WSOY, 1999.
 • Ulkoasu:163 s. : kuv. ; 25 cm.
 • Huomautus:Suomennettu käsikirjoituksesta Det kundnärä företaget.
 • Alkuteoksen kieli:swe
 • ISBN:951-0-23399-4 (sid. ) :
  951-0-23399-4 (sid.)

 

 

 

 

 

 • 7€  Kuluilla  =  R A J A T O N määrä Kirjoja HUUTO pakettina 
 •  
 • TEE PAKETTI alhaalla linkit
 •  

 

 

L I N K I T 

 • Tietokirjallisuus

KAIKKI KIRJAT  ( kaikissa alaosastot ):

Lyhenteitä:

SKP = sidottu kovakantinen kansipaperit
sid = sidottu, kovakantinen ( harvoin myös pehmeä kantinen ) joko kuvakansi tai kansipaperiton ( mainittu)
nid =  nidottu, pehmeäkantinen

Kierre / Rengasselkä = Reijitetyt sivut metalli/ muovi kierteessä kiinni, sivuja voi kääntää vapaasti ympäri ym

Pokkari = Pocket eli taskukokoinen, usein ns massajulkaisu marketteihin ym kaikki nidotut EI näitä

OMISTE =  omistajan nimi tai onnittelu kirjan alussa ns. esisivulla

KP= Kirjaston poisto kirja, voi olla muovitettu, leimoja ym, vanhoissa/ koulujen tai laitosten vähemmän

UV / UUS / UUSI- (mukana - miinus merkki)  = Uuden veroinen 

HYVÄ + / -  plus tai miinus 

CD tai DVD + / - = + plus tarkoittaa ON MUKANA ja miinus EI mukana, jos ei mainittu erikseen ilmoituksessa sitä EI ole mukana vaikka se jukaisuun tai sarjaan kuuluisikin. Levyt usein saa jälkeä kovasta muovitaskusta, kuljetuksessa tms vaikka olisivat olleet poistumatta kuoristaan alusta asti.

 

Lähes kaikissa kohteissa on enenmän tai vähemmän käsittelyn / kuljetuksen / varastoinnin jälkiä esim kirjojen kansissa. 

Voit myös kysyä tarkemman katsauksen kohteen kunnosta ennen huutoasi, jos olet esim keräilijä tai muuten kaipaat lisätietoa. Luokitukset pitää paikkaansa lähes kaikissa kohteissa.

Kunto takuu olemassa, mahdolliset mainitsemattomat viat ovat vahingossa huomaamatta jääneitä virheitä. OTA YHTEYTTÄ ennen kuin annat nega/neutraali palautteen, sovitaan asia! En ole 24 / 7 tavoitettavissa, viikonloput useinmiten poissa. 

JOS ON KOVA KIIRE =  KYSY ENNAKKOON. Toimitus useimmiten lähi päivinä maksun saavuttua (sait palautteen) voi venyä pidempäänkin. Huomio viikonloput ja juhlapyhät.


Voittajalle tulee tilitiedot Huuto.net automaattisen vakioviestin lopussa (alhaalla).
Muista ilmoittaa maksaessasi kohteen N I M I.

Ei postin paketti automaattia lähellä/käytössä.

Profiilista löytyy ajankohtaista tietoa.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 58 vrk 1 h 45 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

6 € Sulkeutuu 58 vrk 1 h 45 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.