Kuvaus

Askarrellaan kankaalla. Kuvittanut Barbara Firth. Toimittanut Diana Craig.

  • Otava, 1978.
  • Kovakantinen 27 x 21 cm, 45 sivua, runsas värikuvitus (valokuvat ja ohjepiirrokset)
  • Hyväkuntoinen kirja, jossa vain pientä kulumaa selkämyksen reunoissa.
  • HINTA: 3 euroa + toimituskulut 4 euroa = 7 euroa
  • TEE NÄIN: Klikkaa Osta, niin saat huutonetiltä automaattisen viestin, jonka lopusta löydät myyjän sähköpostiosoitteen ja tilinumeron. Maksa kirja ja toimituskulut (näkyvät yleensä ilmoituksessa) myyjän tilille, niin myyjä lähettää kirjan kun maksu on tullut perille. Voit myös pyytää myyjältä laskun. (Jos ostat samalla useamman saman myyjän kirja, niin älä maksa yksittäisiä kirjoja ennen kuin koko paketin sisältö on selvä.)

Askartelukirja, joka on suunniteltu erityisesti lapsille, mutta josta myös aikuinen voi löytää kivoja ideoita.

Jokaisesta kodista löytyy tarpeettomia kangaspaloja ja kangastilkkuja. Tiesitkö että ne ovat maanmainiota askartelumateriaalia - ja täysin ilmaista. Tämä kirja opastaa sinut tekemään niistä hauskoja ja tarpeellisia käyttö- ja lahjaesineitä.

Leikkaamalla, liimaamalla ja ompelemalla valmistat iloisia tilkkutauluja ja -kortteja, huopakukkia, säästöpöllön, pehmoisia suloisia kangaseläimiä tai vaikkapa kätevän seinälle ripustettavan pussikon. Taidoissa edetään helpommasta vaikeampaan, ja lähes kaikesta selviät ilman aikuisten apua.

Kirja sisältää seuraavat ohjeet: Huopakukat - Tikkurasiat - Maisemataulut - Kortteja - Pöllösäästölipas - Päällikeompelua huovasta - Kangaskuvat - Laskuvarjo - Taskulokerikko - Sorminuket - Piipunrassikansaa - Kangaselefantti - Hernepussihiiri - Huopaeläimiä - Tilkkukäärme - Tilkkuleijona; sekä Lisämalleja - Pistot.

hakusanat: askartelu kangastilkku tilkut pehmoeläimet kangaseläimet nuket pehmolelut ompele käsin ompelu omele itse lasten askarteluohjeet lapsille lasten faktakirjat käsityöt lastenkirjat askartelukirjat huopakangas

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 38 vrk 15 h 25 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

3 € Sulkeutuu 38 vrk 15 h 25 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.