Kuvaus

[rePG1117]

KUVANMUKAINEN, Täysin Uudenveroisessa  iskussa oleva  kovakantinen opus .
 

Åsne  Seierstad: Groznyin enkelit

Kansainvälisesti tunnetun ja palkitun lehtinaisen Åsne Seierstadin uutuuskirja on selonteko Tsetsenian murhenäytelmästä ja nykyhetken tilanteesta.Venäjän kieltä opiskellut Åsne oli vasta 23-vuotias saadessaan työpaikan Moskovan-kirjeenvaihtajana. Kun venäläiset joukot vyöryivät Tsetseniaan 1994, hän matkusti Kaukasukselle raportoimaan tapahtumista. Kaksi vuotta hän seurasi kriisiä eri rintamilla, ja norjalainen Arbeiderbladet-lehti julkaisi reportaasit. Kymmenen vuotta myöhemmin Åsne palasi Tsetseniaan ja matkusti vuosina 2006-2007 alueen eri puolilla. Hän saattoi omin silmin todeta, että tragedia jatkuu, mutta sen seuraaminen tiedotusvälineissä on unohtunut maailman muiden sotien varjoon. Sodan alkamisen jälkeen 10-20 prosenttia väestöstä on saanut surmansa, ja yhteiskuntaa on kohdeltu äärimmäisen julmasti. Kirjan tärkeimpiä painopisteitä on sodan vaikutus lapsiin, jotka ovat menettäneet kaiken. Teos antaa myös taustatietoa Kaukasuksen väkivaltaisesta historiasta ja vapaustaistelijoiden yhä jatkuvasta kamppailusta vallanpitäjiä vastaan.Koska Venäjän viranomaiset valvovat tiukasti kaikkea maasta lähtevää informaatiota, Åsne käytti Tsetseniassa valepukua viimeisten kahden vuoden aikana ja piti työnsä tulokset muutenkin visusti piilossa julkisuudelta.

Suomentanut Matti Anhava

1.  painos

WS Bookwell, Juva 2008

Kirja painaa 533g


VOITTOHUUTO ja PK. 5.95e TILILLE ja PAKETTI POSTIIN.

PK. on viitteellinen ja se veloitetaan ostohetkellä POSTI:N hinnaston mukaan. POSTI vain tuntuu nostavan hintoja niin tiheään, että kohteessa saattaa olla jo huudon päättyessä "vanha Postitus hinta" :-) Edelliset korotukset olivat: 10/17, 04/17, 01/17, 11/16, 02/16, 02/15, 01/14, 06/13 ja 10/12. 

PS. Valitettavasti en ole ennustaja, enkä ole myöskään postissa töissä, joten en voi tietää noista korotuksista ennakkoon, mutta pyrin silti aina pitämään tiedot ajan tasalla, mutta minulla on vaan niin paljon kohteita myynnissä, että ei toivoakaan aina korotusten tullen päivittää tietoja ajan tasalle, siinä menisi nääs päiviä / viikkoja.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Korotonta maksuaikaa ostoksille

Ensimmäinen kuukausi on aina täysin kuluton ja koroton uudelle asiakkaalle. Voit maksaa luoton pois heti tai halutessasi joustavasti enintään 36 erässä.

  • Avaa hakemus ja kirjaudu pankkitunnuksin
  • Täytä hakemus ja siirrä tilillesi tarvittava summa
  • Maksa ostokset

Huutoluoton myöntää
IPF Digital Finlandin omistama Credit24.

Osta heti

3,95 €
tai
Sulkeutuu 8 vrk 19 h 36 min

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

3,95 € Sulkeutuu 8 vrk 19 h 36 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.