Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Harvinainen ja vaikeasti saatavilla oleva julkaisu!

Join or Die Editionin sisältö:

 

  • Assassin's Creed III-peli
  • Hieno Assassins -medaljonki
  • George Washingtonin muistiinpanot, joista löytyvät Assassiinien ja templarien salaisuudet ja totuudet Amerikan sisällissodan aikana.
  • Yksinpeli tehtävä: Ghost of War. Vallankumous kääntyy Templarien hyödyksi. Voita vihollinen ja avaa Intiaanien Pontiac-sotakirves
  • Tarkka-ampujan moninpelaajan paketti. Päästä tarkka-ampujan raivo valloilleen moninpelissä uudella hahmolla. Yksi tarkka-ampuja, yksi reliikki , yksi merkki, yksi erikoiskuva ja The Jester -titteli.

 

 

Opi tuntemaan vastustajasi ja löydä heidän heikko kohtansa. Viritä jousesi ja tartu sotakirveeseesi. Olet näkymätön. Olet salamurhaaja. Olet Connor, vapauden puolesta taisteleva assassiini.

Kauan odotettu kokonaan uuteen maailmaan sijoittuva Assassin’s Creed III esittelee pelaajille uuden mantereen, tarinan sekä hahmokaartin. Britin ja intiaanin poika Connor, oikealta nimeltään Ratohnhaké:ton, nousee vauraita temppeliritareita vastaan sodassa oman kansansa puolesta. Tapahtumat sijoittuvat 1700-luvun loppupuolelle Amerikkaan, jolloin Iso-Britannia ja Yhdysvallat kävivät vapaussotaa. Sarjalle ominaiseen tyyliin historialliset tapahtumat, paikat ja henkilöt on mallinnettu mukaan tarkasti.

Peli hyödyntää uutta Ubisoft-Anvilnext-moottoria, joka vie tekoälyn, visuaalisuuden ja hahmomalleja reippaasti eteenpäin. Taistelusysteemiä on uusittu entistä sulavammaksi ja lääniä on tutkittavana aina väijytyksiä mahdollistavista metsistä siirtokuntakaupunkeihin ja kaaottisiin taistelutantereihin.

Peli on uusi ja muoveissa.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Korko 0 %, kulut 0 €
Kuukauden kuluton maksuaika ostoksille.

Huutoluoton myöntää
IPF Digital Finlandin omistama Credit24.

Osta heti

59,95 €
tai
Ilmoitus on sulkeutunut 23.8.2017 16:58

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.