Kuvaus

Asterix huvipuiston tuntee moni, sehän sijaitsee Pariisin lähellä ja siellä riittää turisteja. Tässä on sarjakuva lehden  ASTERIX yksi hyvin harvinainen erikoisnumero. Painettu kovakantiseksi kirjaksi. Koko 29x22cm ja paksuus n. 18mm. Paino 852g. On saksankielinen ! Painettu vuonna 1991. Original sarjakuvat ovat usein vuosilta 1972-1975 jne..  Tätä kirjaa eri tarinoilla oli minulla 5 kpl, joista ehdin jo 2 myydä hintaan 50 kpl. Nyt on jäljellä vielä kolme, joista tämä on yksi. 

DE08MZ503a  Asterix sarjakuva kirja erikoispainos, keräily kappale , saksankielinen . Kohde on Hampurissa, Saksa

Pariisin lähellä on myös Walt Disney huvipuisto Euroopan "lippulaiva " ja se on aina tuottanut tappiota, vaikka kävijöitä oli joskus yli 14 miljoonaa vuodessa. Noin puolet tulee muista maista kuin Ranskasta. Walt Disney konserni sijoittaa velkoihin 1 miljardin lisää ja vetäjäksi tulee saksalainen tarmonpesä johtaja nyt vuorostaan ja se antaa toivoa tilanteen paranemisesta. 

Huvipuistojen vierailija...Saksassa on myös aivan loisto huvipuisto nimeltään Europapark Rust paikkakunnalla lähellä Strassburg Ranskaa ja meidän lapset piti sitä jopa parhaimpana huvipuistona, hauskaa heillä ainakin oli siellä. Sitten on huvipuisto Heide Park Soltau alueella, jonka osti englantilainen sijoitusfirma ja he purkivat heti pois New York vapaudenpatsaan, jolla oli tennistossut jalassa.....Amerikkaa kun ei saa pilkata edes huvipuiston huumorilla. Karikatyyri huumori voi olla Pariisissa ihan OK, mutta ei kaikkialla huumoria ymmärretä.

Vielä vinkki huvipuistoista: Saksassa on Phantasialand huvipuisto noussut nopeasti suosion kärkeen, heillä on myös hauskoja hotelleja. Sijaitsee D-50321 Brühl kaupungissa ja vierailijoita oli vuonna 2013 noin 1,8 miljoonaa...joku syy siihenkin  kai sitten on, iso määrä vierailijoita . 

Useinmissa huvipuistossa on jo ranteessa "älykäs jonotusnumero " jolloin ei tarvitse tylsänä seistä jonossa, vaan digitaalitekniikka hoitaa jonottamisen ja pidät itse koko ajan hauskaa.
Lähetyskulut voi hyvin yksinkertaisesti "alentaa siedettäviksi" sillä usein on postimaksu porrastettu painon mukaan ja lähetyskulu on siksi aivan sama, painaa tavara 1kg tai 5kg. Kun huudat samaan pakettiin myös jotain muuta, postimaksu on kohtuullinen. Myös muut kuriirilähetystavat ovat mahdollisia, niissä usein paketin koko on hinnoittelun peruste, eikä paino.
On järkevää ehkä pyytää sitoumuksetta lisää valokuvia ja katsoa, mitä muuta sama lähde tarjoaa, yli 100 kohdetta!  Huomaa, että kuvat ovat osa kohteen kuvausta ja selityksiä, aivan kaikkea ei ehkä ole kirjoitettu. Kuvat ovat siis oleellinen osa huutokaupan ilmoitusta, pyydän, että katsot  ne huolellisesti läpi. 

Maksu:
Normaalisti voittaja maksaa tilisiirtona minun Suomen Danske Bank  pankin tilille. 

Huutokaupan kohde on se,mikä näkyy valokuvassa ja vain se, minkä näet kuvassa, kuuluu myös kauppaan. Jos valokuvassa ei esim. näy myynti/esittely/laatikkoa, ei se kuulu kauppaan tai joku muu tarvike, jonka oletat olevan mukana, mutta ei ole valokuvassa, sitä ei ole mukana. Älä oleta, vaan silloin kysy tarkennusta. 

Tavaran kunnon määritelmän perusta on aina optinen tarkastelu, en missään tapauksessa kokeile ja testaa tavaran toimintaa tai sielunelämää. Siksi on mahdollista, että määritelmässä kohteen kunnossa lukee "hyvä" ja kotona havaitset, ettei koje/esine/kohde toimi. En siis kokeile kaikkia lamppuja, en puhalla joka huuliharppua, en testaa tavaraa. Usein tavara on maannut laatikon pohjalla hyvin monet vuodet. Tiedossa olevan vian ilmoitan aina, en pimitä ja juksaa,mutta aivan kaikkea en minäkään tiedä.
Koska kaupan on  käytetty tavara, voi niissä olla naarmuja ja muita käytön jälkiä.
Voit aina ennen kauppaa soittaa minulle, katson kohdetta tarkasti, tai pyytää siitä lisää valokuvia !

Pienen murto-osan taas olen ostanut kaverilta Belgiasta,kun hän purkaa ja tyhjentää taloja ja asuntoja. Olen ostanut  ne itselleni omaan käyttöön/ keräilyyn ja kun aikaa kuluu usein vuosi pari,  tai rahapula vaivaa, yritän kaupitella tätä omaa tavaraani halvalla eteenpäin. Vanhan tavaran kaupittelusta ei yleensä tule edes voittoa, mutta tappioita voidaan edes minimoida. 

Kaikki lähetykset lähtevät kirjattuna kirjeenä tai pakettina, jonka kulkua voi seurata netin avulla. Mikäli lähetys katoaa, tai rikkoontuu on minulla  todiste sen lähettämisestä/luovuttamisesta kuljetusyrityksen haltuun ja saat silloin rahasi 100%:sti takaisin, myös lähetyskulut. Rahasi palauttaa kuljetusyritys, esim. Posti tms, jolle minä olen maksanut tavaran turvallisesta kuljettamisesta, lähettäjä (siis minä) en voi vastata asioista, jotka ovat oman vaikutuspiirini ulkopuolella. Huutonetin reilun pelin sääntöjen mukaisesti on huudon tekijän ennen huutoa luettava tarjouksen kaikki ehdot läpi ja huudon antamalla hän myös hyväksyy niiden noudattamisen.  Huudon voittaja sitoutuu tällöin noudattamaan niitä toimitus-ja maksutapoja ja maksuaikoja, jotka ovat ilmoituksessa kerrottu.

Ole hyvä ja lue ehdot läpi ennen huudon antoa !
 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

19 €
Sulkeutuu 83 vrk 5 h 45 min

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

19 € Sulkeutuu 83 vrk 5 h 45 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.