Tuote on myyty käyttäjälle Hude87 hintaan 220 €

Kuvaus

astra militarum ukuleita joka lähtöön. jos olet syrjäytynyt ja tykkäät putsata maaleja pikku-ukoista, hioa virheitä pois ja miettiä syntejäsi yön pimeinä tunteina niin tämä kohde on juuri sinulle.
voihan näillä näinkin pelata mutta vastustajan "mikä paska kasa tuolta tulee" ilme todentaa kovan pettymyksen joukkueesta josta olit joskus todella ylpeä. tuo kasa kuvassa on palasiksi revitty basilisk.
perus maalaustason on surkea/"ihan ok kai".
osasta on irronnut osia ja osa löytyy, osa ei. toinen chimera sai jo games workshopin pajassa papa nurglen kosketuksesta valuvirheen takaosaansa.

Lisätty 12.10.2020 20:30

lisäys: kuvasta uupuu heavy weapon platformeja, osa palasina osa pienempinä palasina mutta koottavissa, jotka heitän mukaan. voi löytyä myös kaappien ja nurkkien seittisimmistä osista lisää tälläisiä otuksia niin heitän paketin mukaan. mutta ethän ota näitä huomioon ostossa koska en itsekkään ottaisi yhtäkään näistä huomioon huudossa, vastustajan tiukka ja samalla säälivä katse pelipöydän toiselta puolelta kuitenkin vie viimeisenkin mielenkiinnon kyseisestä pelistä. nöyränä keräät nippelit ja nappelit taskuihisi ja hiivit takaisin pimeään luolaasi sihisemään, miettimään uutta comebackia jonkin muun harrastuksen parissa.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Huutokauppa

Hinta nyt:
220 €
Ilmoitus on sulkeutunut 26.10.2020 15:36
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Huutokauppa

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Huutohistoria

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.