Kuvaus

Oma asuntoauto Saksasta noutamalla ja säästöä reilusti?

Tilaa CLEVER asuntoauto esite ja hinnasto , lue ja katso kuvia, vakuutu ja ylläty.  Perusauto on FIAT tai Citroen. 

Hintataso on niin reilusti alle, ettet edes usko ! Säästät kevyesti 5000-10,000 euro ja usein on lisävarusteita Saksa autossa, jota ei Suomi mallissa ole....joista et ole nähnyt edes unta. Asuntovaunun hinnassa isoja eroja. 

Haluat ja voit ostaa vain osamaksulla ? Pyydä pankista lainaa ja ostat Saksasta käteisellä ja maksat pankille osamaksu erät.

SInulla on käytetty auto tai vaunu, haluat antaa sen vaihdossa? Ota yhteyttä, apua ja neuvoja on....

Säästeliäs perhe taas vuokraa Saksasta asunto auton ja ajaa sillä lomamatkat, etuna on se, ettei ole Suomen /Ruotsin /Viron laivamatkoja ja vuokra-auto on kuin uusi, upea ylellinen ja tehokas, tankki täynnä ja voit nukkua kun väsyttää ja valmistaa kaupasta ostettua ruokaa itse.......saman tempun voi tehdä asuntovaunun kanssa, vetoauto Suomesta ja vaunu täältä perään, halpaa on ! 

Kun palautat vuokra-auton tai vaunun, olisi sen oltava yhtä siisti sisältä ja ulkoa, kuin se oli....muuten seuraa pesumaksuja . 

Vuokra auto on aina max 2v vanha, sillä tehtaan takuu pitää olla voimassa, jolloin mahdolliset vauriot korjataan heti takuuna, missä sitten oletkin. Saksan vuokraus on varmaa puuhaa, ota yhteyttä. 

Kohde on Hampurissa, Saksa. Kernaasti yhdistelen huutoja samaan pakettiin. 
Lähetyskulut voi hyvin yksinkertaisesti "alentaa siedettäviksi" sillä usein on postimaksu porrastettu painon mukaan ja lähetyskulu on siksi aivan sama, painaa tavara 1kg tai 5kg. Kun huudat samaan pakettiin myös jotain muuta, postimaksu on kohtuullinen. Myös muut kuriirilähetystavat ovat mahdollisia, niissä usein paketin koko on hinnoittelun peruste, eikä paino.
On järkevää ehkä pyytää sitoumuksetta lisää valokuvia ja katsoa, mitä muuta sama lähde tarjoaa, yli 100 kohdetta!   Huomaa, että kuvat ovat osa kohteen kuvausta ja selityksiä, aivan kaikkea ei ehkä ole kirjoitettu. Kuvat ovat siis oleellinen osa huutokaupan ilmoitusta, pyydän, että katsot  ne huolellisesti läpi. 

Maksu:
Normaalisti voittaja maksaa tilisiirtona minun Suomen Danske Bank  pankin tilille. 

Huutokaupan kohde on se,mikä näkyy valokuvassa ja vain se, minkä näet kuvassa, kuuluu myös kauppaan. Jos valokuvassa ei esim. näy myynti/esittely/laatikkoa, ei se kuulu kauppaan tai joku muu tarvike, jonka oletat olevan mukana, mutta ei ole valokuvassa, sitä ei ole mukana. Älä oleta, vaan kysy silloin tarkennusta. 

Tavaran kunnon määritelmän perusta on aina optinen tarkastelu, en missään tapauksessa kokeile ja testaa joka tavaran toimintaa tai sielunelämää. Siksi on mahdollista, että määritelmässä kohteen kunnossa lukee "hyvä" ja kotona havaitset, ettei koje/esine/kohde toimi. En siis kokeile kaikkia lamppuja, en puhalla joka huuliharppua, en testaa tavaraa.  Usein tavara on maannut pahvilaatikon pohjalla hyvin monet vuodet. Tiedossa olevan vian ilmoitan aina, en pimitä tai  juksaa,mutta aivan kaikkea en minäkään tiedä.
Koska kaupan on  käytetty tavara, voi niissä olla naarmuja ja muita käytön jälkiä.
Voit aina ennen kauppaa soittaa minulle, katson kohdetta tarkasti, tai pyytää siitä lisää valokuvia !   Pienen murto-osan olen ostanut kaverilta Belgiasta,kun hän purkaa ja tyhjentää taloja ja asuntoja. Olen ostanut  ne itselleni omaan käyttöön/ keräilyyn ja kun aikaa kuluu usein vuosi pari,  tai rahapula vaivaa, yritän kaupitella tätä omaa tavaraani halvalla eteenpäin. Vanhan tavaran kaupittelusta ei yleensä tule edes voittoa, mutta tappioita voidaan edes minimoida. Kyseessä on kauppa yksityiseltä yksityiselle ja palautusoikeus on poissuljettu. Kauppa on ns. Privat to Privat. 

Halvin on ns. Pikku-Paketti DHL, saa painaa 2 kg ja maksaa 8,50 EUR  ( ei seurantanumeroa ) 

DHL paketti 5 kg painon asti maksaa 16,99 EUR, usein kerätään samaan pakettiin useampi tavara. Kirjat ja paperi tuotteet , dokumentit yms. maksavat Saksan Postin kulujen mukaan noin 5 eur. Mutta poikkeuksia on helppo tehdä myös alaspäin. 

Ole hyvä ja lue ehdot läpi ennen huudon antoa !
 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

1 €
Sulkeutuu 3 vrk 16 h 23 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

1 € Sulkeutuu 3 vrk 16 h 23 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.