Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Myydään hyvin toimiva 15-tuumainen ASUS G1S pelikannettava. Ostettu 2007 ja käytetty 2011 asti pelaamiseen ja sitten 2015 asti kevyeen nettisurffailuun äidillä, jonka jälkeen ollut varakoneena pääosin käyttämättä. Todella tukevarakenteinen ja kestävää ASUS laatua. Myydään pois kun on tullut jo uudempikin läppäri varakoneeksi. Perus speksit löytyvät toisessa kuvassa olevasta Speccy -kuvakaappauksesta. Läppärin kannessa on vihreä Razer tarra.

Käytetty takuuhuollossa kolme kertaa takuuaikana (2v ostosta) joista viimeisellä kerralla palasi päivitettynä "n" mallina (G1Sn). Tässä mallissa on näytönohjain päivitetty Geforce 9500M GS malliin (alkup. tökkivästä 8600M GTstä) ja CPU rajoitettu 1,10 Ghz:iin (2,20 Ghzistä) lämpöongelmien korjaamiseksi. CPU rajoitus voidaan kiertää tweakkisoftalla, johon annan ohjeet oston yhteydessä. Pyörittää Youtuben 720p laatua sulavasti 1,10 Ghzilläkin. 1080p -laatu vaatii täydet 2,20 Ghz.

Alunperin Windows Vista Ultimate käyttiksellä tullut kone. Käytetty pääosin Win 7 Home Premiumilla ja haettu ilmainen Win 10 päivitys, joten Windows 10 Home aktivoituu itsestään asentaessa. Tällä hetkellä koneessa on juuri tehty Win 10 Home 64-Bit puhdas asennus tikulta joka näyttää toimivan mallikkaasti. Win 10 asentaa kaikki ajurit paitsi kortinlukijan, jolle pitää hakea alkuperäinen Vista x64 ajuri. Myös WiFille kannattaa hakea Vista-ajuri sillä Win 10n asentama ajuri kaatuu Bluescreeniin usein. Vistan WiFi ajuri on toiminut moitteetta. Win 10 automaattinen ajuripäivitys on pois päältä, jottei Vista ajurit korvaudu.

ASUS Ajurisivu

Liitännät:

 • Expresscard/54 Slot
 • Audio HeadPhone Out, Line In, Mic
 • VGA
 • HDMI
 • TV-Out (S-Video)
 • Firewire
 • 4x USB 2.0
 • 1x E-SATA
 • 1x Gigabit Ethernet RJ-45
 • 1x 56K Modem RJ-11
 • 1x Kortinlukija
 • WiFi a/b/g/n, Bluetooth

MUUT HUOMIOT

- Tein pohjaan ilmareikiä ja ritilällä suojatun aukon CPUn kohdalle, jotta se tuulettuu paremmin. Perus tuuletusreiät ovat tosi pieniä ja olivat peitetty vielä mustilla teipeillä alunperin.

- HDD ja RAM ovat kätevien luukkujen takana. RAMmit vaihdettu 2x 2GB Kingstoneihin.

- Akku on sökö ja hävitetty, toimii verkkolaturilla.

- SSD:tä on kokeiltu Kingston UV400 levyllä. Toimii hyvin ja huomattavasti nopeammin. Ainoona ongelmana POST-ruudulla tulee käynnistyksessä error: "S.M.A.R.T. Capable but Command Failed" ja joudut käymään BIOSissa. Paina ESC nappia ja "Discard Changes and Exit" niin kone jatkaa windowsiin.

- En saanut kaikkia näppäimistön FN-näppäimiä toimiin Win 10ssä. Tästä voi ostaja jatkaa, sillä en jaksa säätää enää.

- Paino ~2,8 Kg

- Voin myydä optiona Targus Classic läppärilaukun 20 € lisähintaan.

Rahat tilille, paketti postiin tai nouto käteisellä Laajalahdesta Espoosta.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

130 €
tai
Ilmoitus on sulkeutunut 12.7.2019 16:37
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.