Tuote on myyty käyttäjälle Nikkejh hintaan 1 000 €

Kuvaus

Myynnissä 5.11.2018 ostettu kannettava peliläppäri. Takuu 24kk ja kuitti löytyy. Kone ollut erittäin vähällä käytöllä. Markkina hinta 1500€. Tällä koneella pelaat uusimpia pelejä vaivatta.


Käyttöjärjestelmä: Windows 10 64-bit
Näyttö: 17,3 tuuman 120 Hz, tarkkuus 1920 x 1080. Kuvasuhde 16:9. Mattapintainen
Suoritin: Intel i7-8750H (Coffee Lake, 6-ydintä) 2,2 GHz. Välimuisti 9 Mt
Muisti: 16 Gt DDR4 2666 MHz
Näytönohjain: nVidia GeForce GTX 1060 6 Gt
Ääni: Sonic Studio
Optinen asema: Ei
Kiintolevy: 256 Gt M.2 PCIe x4 NVME SSD + 1 Tt SATA SSHD
Liitännät: 1 x mini-DisplayPort, 1 x HDMI 2.0, 1 x USB-C, 4 x USB 3.1, 3,5 mm kuuloke/mikrofoni -liitäntä
Verkko-ominaisuudet: LAN Gigabit, WiFi 802.11ac (2x2), Bluetooth
Webkamera: 720p
Akku: 4-kennoinen 76 Wh, jopa 4,5 tunnin akunkesto
Muistikortinlukija: SD
Mitat: 41,5 x 28 x 2,4
Paino: 2,95 kg
Muuta: Valaistu näppäimistö


ASUS ROG Strix Scar GL703GM on korkealuokkaisella metallisella rakenteella ja yksityiskohtaisella viimeistelyllä varustettu 17,3" pelikannettava, joka on varustettu paitsi huippuluokkaisilla komponenteilla, myös alan johtavalla jäähdytysratkaisulla, joka pitää niin näytönohjaimen, suorittimen kuin muistitkin viileinä pitkien pelisessioiden aikana. Tuuletinjärjestelmä perustuu kahteen suureen 12V tuulettimeen jotka hyödyntävät "Anti Dust" mekanismia; laitteistoon ei tuulettimien rakenteen ansiosta pääse kertymään merkittävää määrää pölyä verraten perinteisillä tuulettimilla varustettuihin kannettaviin. Tehokkaan näytönohjaimen suorituskyvyn takaamiseksi laitteessa on kahden suuremman tuulettimen lisäksi kolmas 5V tuuletin. Upealla hiilenmustalla metallikannella ja Kevlarmaisella näppäimistökehikolla viimeistellyn laitteen moottorina sykkii ennennäkemättömän tehokas kahdeksannen Intel "Coffee Lake" sukupolven Core i7-8750H suoritin. Tämä äärimmäisen tehokas pelikäyttöön optimoitu prosessori takaa vankkumattoman suorituskyvyn peräti kuudella ytimellä ja jopa 4,1 GHz taajuuteen nousevalla kellotaajuudella. Tehokkaan suorittimen parina on erityisesti raskaaseen pelikäyttöön suunniteltu Pascal-arkkitehtuurin NVIDIA GeForce GTX 1060 (6 Gt GDDR5)-näytönohjain, joka piirtää pelikuvaa laadukkaalle sekä nopealle (3ms vasteaika) 120Hz virkistystaajuden paneelille. Nopeuden lisäksi myös paneelin väritoisto hakee vertaistaan: 131% SRGB, 93% ADOBE ja 94% NTSC luvut pöytäänlyömällä voidaan taata rikas ja vivahdeikas kuva tilanteessa kuin tilanteessa.

ASUS ROG Strix GL703GM:n tehokkaan suorittimen ja vääntävän näytönohjaimen apuna, etenkin useita ohjelmia samanaikaisesti käytettäessä, toimii 16 Gt DDR4-keskusmuisti nopealla 2666MHz taajuudella. Tallennustilana löytyy sekä luokkansa nopein 256 Gt PCI-E G3X4 NVMe SSD-asema jonka ansiosta Windows ja kaikki pelit sekä ohjelmistot käynnistyvät ja toimivat salamannopeasti että suurikokoinen 1 Tt "FIRECUDA" SSHD-hybridikiintolevy (8 Gt välimuistilla), jonne tallennat vaivatta kaikki tarvitsemasi pelit ja tiedostot vuosiksi eteenpäin. Tiedostojen luku- ja noutonopeus ovat tällä itseoppivalla hybridi -SSHD levyllä selvästi nopeammat kuin perinteisellä HDD -kiintolevyllä. Jotta käyttöjärjestelmä vastaisi laitteen teknistä etumatkaa, on ROG Strix Scar GL703GM on varustettu Windows 10 "Clean OS" -käyttöjärjestelmällä - siihen ei ole McAfee-tietoturvaohjelmiston (voit valita itse asennatko ohjelmiston) lisäksi esiasennettu mitään kolmansien osapuolien ohjelmistoja tai trial-versioita, joten laite on heti valmis pelaamiseen ilman resursseja hukkaavia ja joillekin käyttäjille tarpeettomia sovelluksia. Jotta laitteesta saataisiin mahdollisimman suorituskykyinen ja erilaiset käyttäjätarpeet huomioonottava, voit hallita ja monitoroida eri komponentteja ROG Gaming Center ohjelmiston kautta, esimerkkeinä vaikkapa tuuletinnopeuden säätäminen tai näytönohjaimen resurssien allokointi, sekä valita eri pelityypeille kustomoiduista näytön väriasetuksista itsellesi sopivan. Voit käyttää ohjelmistoa sekä näppäimistöön sisällytettyjen pikanäppäinten avulla että helppokäyttöisen graafisen käyttöliittymän kautta.

ROG Strix Scar GL703GM mallin näppäimistö on optimoitu pelaamiseen, sillä se hyödyntää ROG-eksklusiivisia Overstroke- sekä N-key rollover -tekniikoita, joiden ansiosta jokainen painallus rekisteröityy ilman viivettä huolimatta siitä, kuinka montaa näppäintä painetaan samanaikaisesti. Myös näppäimistön taustavalon väri ja sävy on vaihdettavissa aina täysin yksivärisestä vaikka kaikkiin sateenkaareen väreihin. Näppäimistö on jaettu neljään eri värialueeseen jotka tukevat ROG pelitarvikkeista tuttua AURA SYNC toimintoa. Toisin sanoen, saat kaikki ROG tuotteesi noudattamaan samaa väriteemaa tai sykliä ROG AURA Core -ohjelmiston avulla. Huippuluokkaisen suorituskykynsä lisäksi laite sisältää myös viimeisimmät liitäntämahdollisuudet (mm. USB 3.1 Type C, 4x USB 3.1 Type A, mini-DisplayPort, HDMI 2.0, LAN), joiden avulla liität kaikki tarvitsemasi lisälaitteet siihen vaivatta ja uusimman sukupolven Gigabit WIFI 2x2 802.11ac Wave 2 takaa äärimmäisen nopeuden verkossa ja peliservereillä sillä se mahdollistaa jopa 12 kertaa nopeamman yhteyden kuin 802.11n (1x1) protokolla. Ainutlaatuisen ROG Sonic Studio III -äänentoistojärjestelmän ansiosta kuulet peliäänet mahdollisimman tarkasti genrestä riippumatta ja elokuvat kuulostavat yhtä vaikuttavilta kuin ne näyttävätkin. FPS -pelaajat on huomioitu Sonic Radar III ääniohjelmistolla joka näyttää äänien tulosuunnan visuaalisesti tutkakuvassa joten voit reagoida pelitilanteessa salamannopeasti.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Huutokauppa

Hinta nyt:
1 000 €
Ilmoitus on sulkeutunut 17.3.2019 13:21
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Huutokauppa

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Huutohistoria

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.