Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Ostettu: 20.11.2021, Takuuta jäljellä noin 1.5 vuotta.

Huippunopea seuraavan sukupolven 802.11ax (WiFi 6) Dual-band WiFi -reititin tarjoaa jopa 5400 Mbps. Täysin optimoitua pelaamista Mobile Game Mode, erillinen Gaming-portti ja Gear Accelerator mahdollistavat mobiili-, konsoli- ja PC-pelaamisen optimoinnin.

Verkkoon liitettyjen henkilökohtaisten ja IoT-laitteiden lisääntynyt määrä on johtanut verkon yleiseen kuormittumiseen, joka koettelee jo nykyisen WiFi-standardin rajoja. Viimeisin standardi, 802.11ax, jota kutsutaan nykyään nimellä WiFi 6, tarjoaa tulevaisuuden vaatimukset täyttävän teknologian, paremman verkon hyötysuhteen, nopeammat WiFi-yhteydet, paremman kattavuuden sekä pidemmän akunkeston verkkoon liitetyille laitteille, mikä puolestaan parantaa verkonkäyttökokemusta huomattavasti.

WiFi 6 Äärimmäistä pelitehoa. WiFi 6 tuo verkkoyhteyksiisi uskomattomat nopeudet ja kantamat ja tukee kaikkia nykyisiä laitteitasi.* (Pienempi viive, suuremmat nopeudet, energiatehokas, pidempi kantama). * WiFi 6:n ominaisuuksien hyödyntäminen edellyttää WiFi 6 päätelaitteita.

Laita pelaaminen etusijalle. TUF-AX5400:n erillinen Gaming-portti on erityinen LAN-portti, joka priorisoi automaattisesti siihen kytketyt langalliset verkkolaitteet. Sitä ei tarvitse erikseen määrittää. Kytke vain peli-PC tai konsoli siihen, niin se siirretään jonon kärkeen ja saat nopean ja vakaan yhteyden.

Helppo portinsiirto eri NAT-tyypeille. Portinsiirto on helppo määrittää: vain kolme vaihetta. Nyt on siis helpompaa kuin koskaan parantaa yhteysnopeutta, odotusaikoja aulassa sekä pelikokemusta yleisesti myös silloin, jos isännällä on käytössä eri NAT-tyyppi!

Tehoa mobiilipelaamiseen yhdellä napautuksella. Ota Mobile Game Mode käyttöön puhelimen ASUS Router sovelluksesta, niin saat käyttöön täyden nopeuden mobiilipelaamisen minimaalisella viiveellä ja latenssilla!

Ei rajoja! Uskomattoman VPN Fusion toiminnon ansiosta voit käyttää sekä VPN:ää että tavallista internetyhteyttä yhtäaikaisesti! Voit nauttia parhaasta pelinopeudesta, vaikka muiden verkon käyttäjien pitäisi käyttää VPN:ää.

Kaikki suojassa, aina. TUF-AX5400 tarjoaa mielenrauhaa sisältämällä Trend Micron toteuttaman elinikäisen ASUS AiProtection Pro suojauksen, jonka automaattiset tietoturvapäivitykset suojaavat kaikkia laitteita ja henkilötietoja verkon uhilta.

Luo mesh WiFi koko kotiin! ASUS AiMesh yhdistää useita AiMesh-yhteensopivia ASUS-reitittimiä koko kodin mesh-WiFi-järjestelmäksi, jota voi ohjata keskitetysti. Voit käyttää koko kotiverkolle yhtä SSID-tunnusta, kattavuus on saumaton eikä heikon kuuluvuuden alueita enää ole!

Ominaisuudet:

3-in-1-toiminnallisuus: Reititin, tukiasema, mediasilta
WiFi nopeus jopa 574 Mbps 2.4 GHz:n taajuudella ja jopa 4804 Mbps 5.0 GHz:n taajuudella
Dual-band - kaksi samanaikaisesti käytössä olevaa siirtokaistaa kahdella eri taajuudella (2.4GHz ja 5GHz), jolloin yhdistetty langaton nopeus on jopa 5400 Mbps
Nopeuden mukana kasvaa myös verkon kattavuus ja toimintaluotettavuus.
Täysin yhteensopiva 802.11b/g/n/ac/ax standardien kanssa
Turvallinen ja vakaa, tukee 64/128-bittistä WPA3, WPA2-PSK, WPA-PSK, WPA-Enterprise , WPA2-Enterprise , WPS -tuki -suojausta
Kuusi ulkoista antennia takaavat hyvän kantaman verkolle.
Wi-Fi Protected Setup (WPS) -toiminto mahdollistaa langattoman verkon salauksen ja laitteiden liittämisen napin painalluksella.
Tehokas 1,5 GHz 64-bit tri-core suoritin
Muisti 256 Mt flash ja 512 Mt RAM -muistia
Liitännät: WAN x 1 10/100/1000, LAN x 4 RJ-45 10/100/1000, USB 3.2 Gen 1x 1 (2 x LAN ja WAN aggregation tuki)
Gigabitin langallisessa verkossa suuretkin tiedostot siirtyvät nopeasti koneiden välillä.
Käyttöjärjestelmäriippumaton - selainpohjainen hallinta
Helppo hallita Ilmaisella Asus Router app Android ja IOS mobiilisovelluksella.
Download Master langattomaan tallennukseen ja pääsyyn reitittimeen liitettyihin USB-tallennusvälineisiin
Quality of Service -toiminto antaa enemmän kaistaa nopeutta vaativille toiminnoille kuten peleille, VoiP-puheleuille ja videoille.
IPv6-tuki: IPv6 on uusi verkkoprokolla joka tulevaisuudessa korvaa tällä hetkellä kaikkien laitteiden käyttämän IPv4-protokollan. Verkkolaitteen IPv6 tuki siis mahdollistaa laitteen toimivuuden tulevan tekniikan kanssa.
VPN server : IPSec, OVPN, PPTP, VPN Fusion
VPN client : L2TP client, OVPN client, PPTP client
Asus AiProtention Pro huolehtii verkkosi turvallisuudesta.
Aura RGB -valotehosteet

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

120 €
tai
Ilmoitus on sulkeutunut 14.8.2022 10:09
Myyjä edellyttää ostajalta tunnistautumista.
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.