Kuvaus

Myydään uusi ja avaamattomassa tehtaan pakkauksessa oleva Aten KVM kytkimiin sopiva VGA-kaapeli missä mukana sekä USB että 2kpl audioliittimiä (kaiutin + mikrofoni).

Liitäntä PC:n päässä: HDB,USB and Audio 
Liitäntä KVM-kytkimen päässä: 3in1 SPHD(Keyboard/Mouse/Video) and Audio 
Pituus:1.8m

Linkki valmistajan sivuille: http://www.aten.com/products/Cables/USB-KVM-Cables/USB-KVM-Cable~2L-5302U.html#.Vl__3VWyNBc

Minulla on myynnissä myös kaapelin kanssa yhteensopiva ATEN KVM-kytkin. Katso muut ilmoitukseni TÄSTÄ KLIKKAAMALLA

 

­--------------------------------------------------------
HUOM! Luethan ilmoituksen huolella ennen huutoa! On ostajan vastuulla selvittää että sopiiko myytävä tuote hänen käyttötarkoitukseensa jos ei tätä erikseen ilmoituksessa mainita (yhteensopivuus, Windows/Linux/Mac ajurituki, tuotteen mitat yms yms.). Erehdyksissä huudettu sopimaton tuote ei ole peruste kaupan perumiseen tai varsinkaan tuotteen palauttamiseen. Hyväksyn palautukset vain tuotteen ollessa viallinen!

Huuto.net lähettää huudon voittajalle automaattisen vastausviestin mistä löydät tilinumeroni. Luethan tuon vastausviestin huolella. Toivoisin että vastaat tuohon viestiin mahdollisimman pian ja kerrot seuraavat asiat niin saan tuotteen lähetettyä sinulle mahdollisimman nopeasti: Maksoitko tuotteen jo? Mistä pankista? Jos et maksa heti niin milloin aiot maksaa? Saat automaattisessa vastausviestissä lisäohjeita maksamiseen.

Jos kohteen tiedoissa on mainittu useampi eri hintainen toimitusvaihtoehto (esim. huutopaketti / postipaketti / pakkauksen kanssa postipakettina / ilman pakkausta kirjeessä) niin kerrothan minulle erikseen sähköpostilla että minkä toimitusvaihtoehdon haluat. Tarkistathan että huuto.net käyttäjätiedoissa antamasi osoitetiedot ovat ajan tasalla!
--------------------------------------------------------­

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

24,90 €
tai
Sulkeutuu 2 vrk 6 h 30 min

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

24,90 € Sulkeutuu 2 vrk 6 h 30 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.