Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Myydään uusi ja käyttämätön Aten KVM kytkimiin sopiva DVI-kaapeli missä mukana sekä USB että 2kpl audioliittimiä (kaiutin + mikrofoni).

Liitäntä PC:n päässä: DVI-D (Dual Link),USB and Audio
Liitäntä KVM-kytkimen päässä: DVI-D (Dual Link),USB and Audio
Pituus:1.8m

Linkki valmistajan sivuille: http://www.aten.com/products/Cables/KVM-Cables/USB-DVI-D-Dual-Link-KVM-Cable~2L-7D02UD.html#.VrjWDvmLTIW

Minulla on myynnissä myös KVM VGA-kaapeleita sekä niiden kanssa yhteensopiva ATEN KVM-kytkin. Katso muut ilmoitukseni TÄSTÄ KLIKKAAMALLA

­--------------------------------------------------------
HUOM! Luethan ilmoituksen huolella ennen huutoa! On ostajan vastuulla selvittää että sopiiko myytävä tuote hänen käyttötarkoitukseensa jos ei tätä erikseen ilmoituksessa mainita (yhteensopivuus, Windows/Linux/Mac ajurituki, tuotteen mitat yms yms.). Erehdyksissä huudettu sopimaton tuote ei ole peruste kaupan perumiseen tai varsinkaan tuotteen palauttamiseen. Hyväksyn palautukset vain tuotteen ollessa viallinen!

Huuto.net lähettää huudon voittajalle automaattisen vastausviestin mistä löydät tilinumeroni. Luethan tuon vastausviestin huolella. Toivoisin että vastaat tuohon viestiin mahdollisimman pian ja kerrot seuraavat asiat niin saan tuotteen lähetettyä sinulle mahdollisimman nopeasti: Maksoitko tuotteen jo? Mistä pankista? Jos et maksa heti niin milloin aiot maksaa? Saat automaattisessa vastausviestissä lisäohjeita maksamiseen.

Jos kohteen tiedoissa on mainittu useampi eri hintainen toimitusvaihtoehto (esim. huutopaketti / postipaketti / pakkauksen kanssa postipakettina / ilman pakkausta kirjeessä) niin kerrothan minulle erikseen sähköpostilla että minkä toimitusvaihtoehdon haluat. Tarkistathan että huuto.net käyttäjätiedoissa antamasi osoitetiedot ovat ajan tasalla!
--------------------------------------------------------­

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

24,90 €
tai
Ilmoitus on sulkeutunut 11.9.2021 0:05
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.