Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Audient iD22 studiotason äänikortti USB + 12V virtalähde

  • Samat etuasteet kuin Audientin isoissa studiokonsoleissa
  • Samat muuntimet kuin viisi kertaa kalliimmassa laitteissa
  • Saat äänikorttiin kiinni halutessasi kahdet kaiuttimet ja voit lähettää (SEND-RETURN) menetelmällä signaalia muihin laitteisiisi esim. kompressoriin, efekteihin, pedaaleihin jne. monenlaisia kytkentämahdollisuuksia joka tekee tästä studioluokan äänikortin

Audient iD22 -sovittimen inspiraatio löytyy valmistajan tunnetuista, maailmanluokan tiskeistä ja kontrollereista. Pienikokoiseen muuntimeen on sovitettu 2 maineikasta A-luokan diskreettimikrofonietuastetta (samoja joita on käytössä huippuluokan tiskeissä kautta maailman).

6 analogilähtöä ja kaikki olennaiset toiminnot, kytkimet ja potikat onnistuneen äänityssession toteuttamiseksi. AD/DA-muuntimet (24-bit/96 kHz) ovat toteutettu samoin laatukriteerein ja tarjoavat täsmällisen stereokuvan, ketterän alarekisterin ja virheettömän yksityiskohtaisen ja pehmeän ylärekisterin.

Kytkentä tietokoneeseen USB2.0 -väylän kautta, ja saumaton hallinnointi mikserisovelluksen avulla. Laatu, yksinkertaisuus ja intuitiivisuus mahdollistavat keskittymisen tärkeimpään: luovuuteen. Täysin metallista valmistetun, kestävän kotelon takapaneelista löytyy kaikki liittimet: mikrofonitulot; diskreetti JFET DI -tulo esim. kitaroille; balansoidut insertit, jotka mahdollistavat lempikompuran käytön tai suoran tien AD-muuntimiin (ohittaen etuset); kaksi erillistä kuulokemiksausta matalalatenssi DSP-mikserin ja oman DA-muuntimen kautta; kahdet kaiutinlähdöt; sekä ADAT-tulo ja -lähtö kanavamäärän laajentamiseksi.

iD22:n molemmissa etuasteissa on omat kytkimet vaimennukselle (Pad), Phantom-virralle, ylipäästösuotimelle ja vaiheenkäännölle.
Konsolityyppinen monitoroinnin hallinta: monotus, vaiheenkääntö, vaimennus, mykistys, kaiutinvalinta, talkback ja Cue Mix  monitorointi. Lisäksi kolme toimintonäppäintä on vapaasti määriteltävissä esim. Talkback-kytkimeksi. Mikserisovellus mahdollistaa iD22:n sisäisen reitityksen, miksaamisen ja konfiguroinnin. Ylimääräiset jipot on jätetty pois, ja jäljelle on jätetty selkeä ja huoliteltu graafinen käyttöliittymä joka ei vie turhaa huomiota varsinaisen työaseman käytöstä ja luovan prosessin hallinnasta.

Ominaisuuksia

USB2.0-muunnin/etuaste 2 sisään / 6 ulos (analogi) 24-bit/96 kHz AD/DA-muuntimet
2 x diskreetti Class A -mikrofonietuastekanavaa 2 x XLR Combo mikki-/linjatulo 1 x 6,3 mm JFET DI -tulo
2 x 6,3 mm balansoitu inserttilähtö 2 x 6,3 mm balansoitu inserttipaluu 4 x 6,3 mm balansoitu kaiutinlähtö
1 x 6,3 mm kuulokelähtö TOSLINK-tulo ja -lähtö (ADAT & S/PDIF) Ylipäästösuodin (-3 dB @ 100 Hz)
Vaiheenkääntö -10 dB Pad Kytkettävä Phantom 48 VDC (±4 V @ 10 mA/kan)
Vahvistus (mikrofoni): -10?+60 dB (-10 dB Pad) Vahvistus (linja): -20?+40 dB (-10 dB Pad)
Taajuusvaste: ±0,5 dB, 10 Hz ? 100 kHz THD+N (@ 0 dBU, 1 kHz): 0,0015% (-96 dBu)
Signaalikohinasuhde: 96 dB Virtalähde: 12 VDC
Virrankulutus: 1,5 A
Yhteensopivuus: Mac OS 10.6.8 tai myöh. (myös Mavericks), Windows 7, Windows 8
Koko (KxLxS): 84 x 227 x 181 mm
 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


242 €
tai
Ilmoitus on sulkeutunut 22.2.2024 21:44
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.