Kuvaus

Kuvien kirja myytävänä kuvien mukaisessa kunnossa.

Tämä kirja on tarkoitettu kaikille, jotka vielä jaksavat uskoa yksilöön ja hänen mahdollisuuksiinsa tässä yhteisössä.

Jos emme usko itseemme ja omaan terveelliseen ajattelu- ja arvostelukykyymme, vaan annamme aina ja kaikessa "asiantuntijoiden" ja erilaisten hoivaajien ja holhoajien hoitaa meitä siten, että itsetuntomme jatkuvasti vain heikkenee, luomme tilanteita ja alttiutta omien sairauksien syntymiselle.

Yhteiskunta joka luo ja suosii heikkoja minuuksia on kokonaisuutena sairas. Ellei se näe omaa tilaansa, se ei myöskään pysty sairauksia parantamaan.

Tarvitsemme monissa asioissa uudelleen asennoitumista. Psykiatris-psykologisen tieteen antama ihmiskuva on epätäydellinen. Syrjäyttäessään ihmisen henkis-sielulliset olemuspuolet ja rajoittuessaan lopultakin vain ihmisen ruumiilliseen olemukseen ja sen hoivaamiseen se työskentelee vain yhdellä kolmanneksella ihmisen alueesta.

Nyt tarvitaan laajempaa näkemystä ja avarampaa ihmiskäsitystä. Vahvojen ennakkoluulojen ja -asenteiden on murruttava, jotta pääsisimme totuuteen itsestämme ja maailman kuvastamme.

Kannessa Akseli-Gallen Kallelan "Viisauden puu", tussiluonnos 1901.

Teos: Ihmisen kuva
Tekijä: Aulis Rannikko
Kustantaja: Omakustanne
Sivumäärä: 96
Painos: 1.
Kieli: suomi
ISBN: 9519920862
Julkaisuvuosi: 1979
Kansitus: nidottu, pehmeäkantinen

Hakusanat: psykologinen filosofinen filosofia rajatieto kirjallisuus suomalainen suomeksi suomalaista suomenkielinen luonnonfilosofia sielu sielunmaailma hengellisyys hengellinen estetiikka elämänfilosofia uusi aika uusi-aika new age elämäntaito

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

4 €
tai
Sulkeutuu 73 vrk 5 h 25 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

4 € Sulkeutuu 73 vrk 5 h 25 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.