Tuote on myyty käyttäjälle Lanu82 hintaan 245 €

Kuvaus

Hieno Aurinkopullo värikkäältä 70 luvulta.Kaikin puolin kirkas ja ilman jälkiä. Mielestäni tämä on se hienoin väri tähän suomalaisten suosikki lasi esineeseen. Jos tämä kokoelmasta puuttuu niin nyt on hyvä tilaisuus saada se vitriiniin. Helena Tynell. Riihimäen lasi. Nouto tai lähetän hyvin pakattuna.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Huutokauppa

Hinta nyt:
245 €
Ilmoitus on sulkeutunut 1.10.2023 21:04
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Huutokauppa

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Huutohistoria

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.
27.9. klo 17:39

Ja korjaan, tämä TeemuMaj osti 4/9 sinulta veturipullon. Nyt myymässä eri pulloa (kertomansa mukaan), eikä osaa vastata,onko tämä sitten se vanha, joka huonokuntoinen tms..Olen toki huutanut 60 e, en vain ymmärrä miksi ostaa 118, ja huutokauppa 40e lähtö?

27.9. klo 17:35

Kiitos vastauksestasi.Sinulla hyvät arvostelut,etten epäile tuotteittesi kuntoa..,ostamani Grapponia pullo oli erinomainen kunnoltaan, ja kaupat erittäin hyvin hoidettu sinulta, pakkaus, yhteydenpito jne..

27.9. klo 2:33

Onko Teemu Maj tulossa huutamaan? Ei ole antanut sinulle palautetta 31 / 8 ostamastaan neodyymistä veturipullosta? Korotusautomaatilla meni kuitenkin yli myyntihintaa, nyt myymässä samaa pulloa? Oliko rikki,siksi ei palautetta, koska kalliilla osti.

27.9. klo 14:31

En ole myynnyt rikkinäistä veturipulloa koskaan. Olen kerännyt Riihimäen Lasia vuosikausia .ja myyn täällä mitä on tullut hankittua tuplana ja tripplana.En valitettavasti ymmärrä kysymystäsi ,mutta voit huoletta huutaa ei tässä ole mitään ihmeellistä.