Kuvaus

AUTO B GOOD KUMI JA ASFALTTI KOHTAAVAT

TERVETULOA AUTOKAUPUNKIIN- AUTOJEN IHMEELLISEEN MAAILMAAN. LIITY JONEN, JIIPEEN, ESSIN SEKÄ MUIDEN AUTOJEN JOUKKOON JA KOE VAUHDIKKAAT SEIKKAILUT HEIDÄNSEURASSAAN. JOKAINEN DVD KOOSTUU KUUDESTA PALKITUSTA TARINASTA. AUTO B GOOD SISÄLTÄÄ HYVIÄ ARVOJA JA HAUSKUUTTA KAASU POHJASSA. HYPPÄÄ KYYTIIN JA NAUTI MATKASTA!

TÄLLÄ DVD:LLÄ JAKSOT.

AJA KILOMETRI HÄNEN TIETÄÄN - SUVAITSEVAISUUS-

JONE JA MATTI OVAT YSTÄVIÄ, SAMOIN KATI JA MARIA, MUTTA HEIDÄN EROAVAISUUTENSA ALKAVAT TUOTTAA ONGELMIA. OVATKO HE YSTÄVIÄ VIELÄ AJETTUAAN KILOMETRIN TOISTENSA TEITÄ PITKIN?

RAMPPIKUUMETTA -  HUOMAAVAISUUS-

ESSI ON INNOISSAAN! HÄN ON SUUNNITELLUT YSTÄVILLEEN ESITYKSEN JA KAIKKI OVAT UPAUTUNEET TULEMAAN PAIKALLE... KUNHAN MUUTKIN TULEVAT. EI SILLÄ OLE VÄLIÄ, VAIKKA ESITYKSEN JÄTTÄISIKIN VÄLIIN - VAI ONKO?

ESSI JA JÄTTILÄINEN- YKSILÖLLISYYS-

KAUPUNGISSA ON UUSI AJONEUVO, JOKA ON ERILAINEN! HÄN ON JÄTTILÄISMÄINEN JA HÄNELLÄ ON PAHAT MIELESSÄ - TAI NIIN JONE JA KATI AJATTELEVAT, VOIKO ERILAISUUS PELASTAA HEIDÄT SUURELTA VAARALTA?

TAISTELUN MELSKETTÄ- KANSALLISHENKI-

MEGAOSTOSKESKUKSEN TULEVA RAKENNUSPAIKKA SAA JIIPEEN JA HÄNEN YSTÄVÄNSÄ RYHTYMÄÄN TAISTELUUN. MUTTA ONKO MUITA KEINOJA PUOLUSTAA RAKASTETTUA MAATA JA PELASTAA KALLISARVOINEN JALKAPALLOKENTTÄ?

VAPAUDEN HINTA- KANSALAISUUS-

HERÄTETTYÄÄN NUOREMPIEN AUTOJEN UTELIAISUUDEN ALEKSI ALKAA VIHDOIN KERTOA YSTÄVÄSTÄÄN KERSANTTI JEEPISTÄ JA SUURESTA SODASTA SEKÄ SIITÄ, MITÄ KANSALAISUUS MERKITSEE.

SUURIN RAKKAUS - USKOLLISUUS-

ALEKSI JATKAA SANKARILLISTA TARINAA KERSANTTI JEEPPISEN ROHKEUDESTA JA UHRAUKSESTA, JONKA HÄN TEKI PELASTAAKSEEN SOTILAANSA

KESTO 1H PUHUMME SUOMEA

KELMUISSA

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

6,95 €
Sulkeutuu 117 vrk 17 h 59 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

6,95 € Sulkeutuu 117 vrk 17 h 59 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.