Tuote on myyty käyttäjälle miksu-s hintaan 47 €

Kuvaus

Myydään hyvässä kunnossa oleva unirytmi herätyskello.

aXbo-herätyskello herättää sinut oikeaan aikaan, kun kehosi on virkeimmillään! aXbon toiminta perustuu unen rytmiin ja kehon liikkeisiin. Ranteessa oleva ranneke viestittää kellolle kun on oikea aika herätä.

Herääminen aamulla on haasteellista jos kehosi joutuu nousemaan ennen kuin se on valmis siihen. Tapahtuma vaikuttaa koko päivääsi. Nyt on vihdoin kehitetty ratkaisu, aXbo-herätyskello! 

Unentarve on yksilöllistä ja jokainen nukkuu eri tavalla. Liikkumattomat ja vähäliikkeiset aikajaksot ovat syvää unta. Kevytunisempana aikana liikehdintää on enemmän, jokaisella yksilöllisesti. Unenlaatuun vaikuttavat iltasyöminen, urheilun määrä, stressi, sairastuminen sekä monet muut tekijät. Omista univaiheista pystytään päättelemään paljon.

Tieteellinen tutkimus unenlaadusta todistaa aXbon nerokkaan toiminnan. aXbo tutkii optimaalisen heräämisaikasi langattomasti ja herättää sinut valitsemallasi äänellä.

Mukaan kaksi ranneketta. (Halutessa kumppanille toinen) Voi ajastaa oman herätyksen kummallekin käyttäjälle. Rannekkeet voi pestä pesukoneessa, kun tunnistimen ottaa ensin pois. Paristot vaihdettavissa niin, rannekeeseen kuin kelloonkin. Kello tosin toimii myös verkkovirran kautta. 

Lisätietoa axbo.fi 

Laite maksoi uutena 229e.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

47 €
Ilmoitus on sulkeutunut 24.1.2018 9:17

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.