Tuote on myyty käyttäjälle KP 67 hintaan 2,50 €

Kuvaus

B. B. KING "Let the godo times roll - The music of LOUIS JORDAN" (MCA 112042-2) v. 1999

CD-albumi

HAKUSANAT; B. B. KING & LOUIS JORDAN. Kuten albumin nimikin kertoo levyllä B B King tulkitsee Louis Jordanin riemukkaita jump blues -etc. biisejä. Kingillä on mukana iso orkesteri puhaltimineen, kuten Jordanista puhuttaessa pitääkin. 18 biisiä mm. "Ain't nobody here but us chickens", "Is you is, or is you ain't (my babu)", Choo Choo ch'Boogie", "Jack you're dead", "Let the good times roll", "Caldonia", "Saturday night fish fry". Aivan mieletön kattaus ja mielettömät tulkinnat ihan mielettömille biiseille ja -svengille!!

KUNTO NM/MINT

Huudossa on muistaakseni muitakin BB King-levyjä hyllystäni ja toki muutakin bluesia!!

Googlaa lisätiedot & KATSO MALLIKUVAT...kuuntele biistit vaikka Tubesta!

Huutamalla enemmän, säästät toimitusmaksussa. Tavoitteenani on lähettää kaikki voittosi samassa paketissa – siis ilmoita, jos sinulla on muita huutoja vetämässä!

HUOM! Postissa alle 250gr lähetys on €3, mutta sen ylittävä lähetys on jo €6. Jos olet voittanut useamman kohteen tai julisteen, odota mun ilmoitusta toimitusmaksun suuruudesta!.

 Huomioi ilmoituksessa näkyvä toimitusmaksu! Kyseessä ovat kokonaiskulut eli postimaksu sekä pakkauskulu, josta tulee siis 10 centin lisä postimaksuun.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Huutokauppa

Hinta nyt:
2,50 €
Ilmoitus on sulkeutunut 24.4.2019 22:20
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Huutokauppa

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Huutohistoria

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.