Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Piirretty lasten TV-sarja vuodelta 1989. Sisältää 3 jaksoa. Babarista kertovat kirjat ovat viihdyttäneet lapsia 150:ssä maassa jo 70 vuoden ajan. Cécile de Brunhoff keksi elefantin iltasaduksi omille lapsilleen, jonka jälkeen hänen isänsä Jean de Brunhoff päätti tehdä kirjan seikkailuista. Isän traagisen kuoleman jälkeen vuonna 1937, heidän poikansa Laurent jatkoi tuotantoa vuonna 1946, vain 21 vuoden ikäisenä. Hän jatkaa kirjojen tuottamista sekä piirtäjänä, että kirjoittajana vielä tänäkin päivänä.

1. Babarin ensiaskeleet

Näin kaikki alkoi! Tapaamme Babarin, joka lapsena eli onnellista elämää viidakossa muiden norsujen kanssa. Babarin äidin kuoltua metsästäjän luotiin, joutuu Babar selviytymään omillaan..

2. Kaupungissa

Babar lähtee suurkaupunkiin. Hän on yksinäinen ja hukassa, mutta löytää pian uuden ystävän - erään kiltin ja vanhan rouvan. Rouva opettaa Babarille miten tulee käyttäytyä muiden kanssa.

3. Babarin paluu

Babar matkustaa takaisin viidakkoon, sydän täynnä uusia ja tärkeitä taitoja. Nyt hän haluaa auttaa vanhoja ystäviään pääsemään eroon metsästäjästä!


Kuvasuhde: 4:3 (1.33:1)
Ääni:  Suomi, Ruotsi (Dolby Digital Mono)
Kesto: n. 1 h 10 min
Ikäraja: K-3

 
Tuote on uusi, vielä muoveissa.
Hinta sisältää ALV 24%.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

5 €
Ilmoitus on sulkeutunut 1.9.2018 13:00
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.