Kuvaus

BABAR 1 BABARIN ENSIASKELEET

SISÄLTÄÄ OSAT 28-30

SISÄLTÄÄ 3 BABAR-JAKSOA!

BABARISTA KIRJOITETUT KIRJAT OVAT VIIHDYTTÄNEET LAPSIA JO 70 VUODEN AJAN JOPA YLI 150 MAASSA. NORSUHAHMON KEKSI ALKUJAAN CÈCILE DE BRUNHOFF KERTOESSAAN LAPSILLEEN ILTASATUJA. MYÖHEMMIN PERHEEN ISÄ JEAN DE BRUNHOFF PÄÄTTI JULKAISTA TARINAT KIRJOINA. JEANIN KUOLTUA TRAAGISESTI TUBERKULOOSIIN 1937, SIIRTYI TUOTANNOSTA HUOLEHTIMINEN HÄNEN 21-VUOTIAALLE POJALLEEN, LAURENTILLE. VIELÄ TÄNÄKIN PÄIVÄNÄ LAURENT PIIRTÄÄ JA KIRJOITTAA BABARIN SEIKKAILUT ITSE.

1. SELESTENKYLÄN SANOMAT-

FLORA HALUAA KOKEILLA MILTÄ TUNTUU OLLA JOURNALISTI JA TEHDÄ REPORTAASEJA KUNINGASPERHEESTÄ - ELI ISÄSTÄÄN, ÄIDISTÄÄN JA SISKOKSISTAAN. MUTTA HÄNEN PALJASTUKSENSA OVAT NIIN KIUSALLISIA, ETTÄ NE AIHEUTTAVAT PANIIKKIA KUNINKAANLINNASSA!

2. KERTOAKO VAI EI?-

POM JA ALEXANDER SAAVAT TEHTÄVÄKSEEN VAHTIA PIKKUSISKO ISABELLEÄ. MUTTA HE KESKITTYVÄT ENEMMÄN HULINOINTIIN KUIN VAHTIMISEEN JA ISABELLE KATOAA JÄLKIÄ JÄTTÄMÄTTÄ. MITÄHÄN ISÄ JA ÄITI NYT SANOVAT?

3. NOIDANKEITTO-

KUN FLORA JA ALEXANDER OVAT ULKONA LEIKKIMÄSSÄ, SAA FLORA YLLÄTTÄEN PUREMAN MYRKYLLISELTÄ KÄÄRMEELTÄ. NYT ALEXANDERIN ON NOPEASTI LÖYDETTÄVÄ VASTA-AINE MYRKYLLE. HÄN ON KUULLUT SELLAISEN OLEVAN ERÄÄN NOIDAN LUONA, JOKA ASUSTAA SYVÄLLÄ SYNKÄSSÄ METSÄSSÄ...

VALMISTUSVUOSI 1989

KESTO 1H 10MIN PUHUMME SUOMEA JA RUOTSIA

MUOVEISSA

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

4 €
Sulkeutuu 105 vrk 20 h 12 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

4 € Sulkeutuu 105 vrk 20 h 12 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.