Kuvaus

BABAR 12 TARINA KAHDESTA SISARUKSESTA

SISÄLTÄÄ OSAT 34-36

SISÄLTÄÄ 3 BABAR-JAKSOA!

BABARISTA KIRJOITETUT KIRJAT OVAT VIIHDYTTÄNEET LAPSIA JO 70 VUODEN AJAN JOPA YLI 150 MAASSA. NORSUHAHMON KEKSI ALKUJAAN CÈCILE DE BRUNHOFF KERTOESSAAN LAPSILLEEN ILTASATUJA. MYÖHEMMIN PERHEEN ISÄ JEAN DE BRUNHOFF PÄÄTTI JULKAISTA TARINAT KIRJOINA. JEANIN KUOLTUA TRAAGISESTI TUBERKULOOSIIN 1937, SIIRTYI TUOTANNOSTA HUOLEHTIMINEN HÄNEN 21-VUOTIAALLE POJALLEEN, LAURENTILLE. VIELÄ TÄNÄKIN PÄIVÄNÄ LAURENT PIIRTÄÄ JA KIRJOITTAA BABARIN SEIKKAILUT ITSE.

1. KULTARAHA-

BABAR JULISTAA KILPAILUN: SE, JOKA ONNISTUU LÖYTÄMÄÄN PALAN KALLISARVOISTA KULTARAHAA SAA YHDEN TOIVOMUKSEN. PAHIN ON KUITENKIN EDESSÄ - ILKEÄ RATAKSES TIETENKIN LÖYTÄÄ AHAN - JA VAATII NYT, ETTÄ HÄNESTÄ TULEE SELESTENKYLÄN UUSI KUNIGAS!

2. NOIDUTTU-

SELESTENKYLÄ ON JÄLLEEN VAAARASSA! HEIKKONA HETKENÄÄN BABA VÄSYNEENÄ TOIVOO, ETTÄ HÄNESTÄ EI OLISI KOSKAAN TULLUT KUNINGASTA, JA HÄNEN SUUREKSI YLLÄTYKSEKSEEN TOIVE TOTEUTUU. SELESTENKYLÄSTÄ ON TULLUT RATAKSENKYLÄ!

3. TARINA KAHDESTA SISARUKSESTA-

ALEXANDE ON PIKKUSISKONSA ISABELLEN LAPSENVAHTINA. EI EHKÄ NIIN HAUSKAA PUUHAA, KUN ALEXANDER MIELUMMIN HALUAISI OLLA ULKONA JA LEIKKIÄ. MUTTA HÄN KEKSII JOUKON TARINOITA PIKKUSISKOLLEEN, JÄNNITTÄVIÄ ASIOITA ALKAA TAPAHTUA...

VALMISTUSVUOSI 1989

KESTO 1H 10MIN PUHUMME SUOMEA JA RUOTSIA

MUOVEISSA

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

4 €
Sulkeutuu 106 vrk 9 h 7 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

4 € Sulkeutuu 106 vrk 9 h 7 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.