Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Sisältää kolme Babar-elokuvaa!

1. Norsujen kaupunki
Babar on valittu norsujen kuninkaaksi. Hänen ensimmäinen projektinsa on rakentaa oma kaupunki norsuille. Mutta Babarin kanssakilpailijalla, Ilkeällä lordi Rataksesilla, on samanlaisia suunnitelmia. Kuka ehtii ensin?

2. Babarin riemuvoitto
Norsujenmetsästäjä uhkaa tuhota Babarin kuningaskunnan. Babar joutuu vaikeaan haasteeseen, sillä hänen täytyy yhdistää kaikki eläimet yhteiseen taistoon metsästäjää vastaan.

3. Babarin valinta
Linnassa on juhlat. Babarin neuvonantaja Cornelius ja Pompadour ylipuhuvat Babarin ottamaan tanssikaverikseen erään rikkaan vierailijan tyttären, mutta tästä koituu ongelmia Babarille ja hänen rakkaalleen Selestelle.


Babarista kertovat kirjat ovat viihdyttäneet lapsia 150:ssa maassa jo 70 vuoden ajan. Cécile de Brunhoff keksi elefantin iltasaduksi omille lapsilleen, jonka jälkeen hänen isänsä Jean de Brunhoff päätti tehdä kirjan seikkailuista. Isän traagisen kuoleman jälkeen vuonna 1937, heidän poikansa Laurent jatkoi tuotantoa vuonna 1946, vain 21 vuoden ikäisenä. Hän jatkaa kirjojen tuottamista sekä piirtäjänä, että kirjoittajana vielä tänäkin päivänä.

Puhumme Suomea!


Kuva: 4:3 Full Frame 1.33:1
Ääni: Dolby Digital Mono - Suomi, Ruotsi
Kesto: 1 t 10 minuuttia
Tuote on uusi, vielä muoveissa.
Hinta sisältää ALV 24%.
 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

4 €
Ilmoitus on sulkeutunut 3.10.2018 13:00
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.