Kuvaus

BABAR 4 YLLÄTYKSIÄ JA " KADONNUT KRUUNU"

SISÄLTÄÄ OSAT 10-12

SISÄLTÄÄ 3 BABAR-JAKSOA!

BABARISTA KIRJOITETUT KIRJAT OVAT VIIHDYTTÄNEET LAPSIA JO 70 VUODEN AJAN JOPA YLI 150 MAASSA. NORSUHAHMON KEKSI ALKUJAAN CÈCILE DE BRUNHOFF KERTOESSAAN LAPSILLEEN ILTASATUJA. MYÖHEMMIN PERHEEN ISÄ JEAN DE BRUNHOFF PÄÄTTI JULKAISTA TARINAT KIRJOINA. JEANIN KUOLTUA TRAAGISESTI TUBERKULOOSIIN 1937, SIIRTYI TUOTANNOSTA HUOLEHTIMINEN HÄNEN 21-VUOTIAALLE POJALLEEN, LAURENTILLE. VIELÄ TÄNÄKIN PÄIVÄNÄ LAURENT PIIRTÄÄ JA KIRJOITTAA BABARIN SEIKKAILUT ITSE.

1. BALETTIVIERAILU-

MAAILMANKUULU BALETTI RYHMÄ ON SAAPUNUT ESIINTYMÄÄN SELESTEN KYLÄÄN. VALITETTAVASTI HEIDÄN PÄÄTÄHTENSÄ ON TODELLINEN DIIVA, JOKA SAA PIAN KAIKKI HULLUUDEN PARTAALLE. BABARIN TÄYTYY ESTÄÄ KAIKEN MUUTTUMASTA TÄYDELLISEKSI KAAOKSEKSI!

 

2. BABAR YLITTÄÄ ITSENSÄ-

BABAR ON SAATTANUT ITSENSÄ TODELLISEEN LIEMEEN! HÄN AIKOO ESITTTÄÄ ISON YLEISÖN EDESSÄ LAULUTAITOJAAN, MAAILMANKUULUN PIANISTIN KANSSA. MUTTA ASIASSA ON YKSI ONGELMA: BABAR EI OSAA LAULAA!

3. YLLÄTYKSIÄ JA " KADONNUT KRUUNU"-

BABARIN KRUUNU ON VARASTETTU! APINA ZEPHIR AUTTAA BABARIA SEN LÖTYMISESSÄ. KUMMATKIN HÄMMÄSTYVÄT HUOMATESSAAN KENEEN JOHTALANGAT LOPULTA PÄÄTYVÄT. VOIKO TOSIAAN OLLA MAHDOLLISTA, ETTÄ BABARIN PARAS YSTÄVÄ ON VARASTANUT KRUUNUN VALLOITTAAKSEEN KUNINGASKUNNAN?

VALMISTUSVUOSI 1989

KESTO 1H 10MIN PUHUMME SUOMEA JA RUOTSIA

MUOVEISSA

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

4 €
Sulkeutuu 104 vrk 1 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

4 € Sulkeutuu 104 vrk 1 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.