Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

tSisältää kolme Babar-elokuvaa!

1. Turvamiehet tunnollisina Pompadour ja Kornelius epäilevät, että vaarallinen kelmi uhkaa Babarin henkeä. Siksi he vaativat saada olla hänen lähellään koko ajan. Mutta Babar ei ole iloinen; hän haluaisi vain syödä rauhassa vaimonsa kanssa.

t2. Väärä hälytys Zephir-apina on määrätty vartioimaan kuninkaallista maapähkinäviljelmää, mutta hänen tekee vain mieli temppuilla ja pilailla. Hänestä onkin suurta apua, kun konsuli Rataksesin sarvikuonoarmeija ilmestyy yhtäkkiä paikalle.

t3. Vastuu velvoittaa Babaria vaivaavat suuret huolet. Hänen lapsensa päättävät auttaa häntä kertomalla tarinan siitä, kuinka he kerran kuvittelivat, että palatsissa on suuri hirviö.


tBabarista kertovat kirjat ovat viihdyttäneet lapsia 150:ssa maassa jo 70 vuoden ajan. Cécile de Brunhoff keksi elefantin iltasaduksi omille lapsilleen, jonka jälkeen hänen isänsä Jean de Brunhoff päätti tehdä kirjan seikkailuista. Isän traagisen kuoleman jälkeen vuonna 1937, heidän poikansa Laurent jatkoi tuotantoa vuonna 1946, vain 21 vuoden ikäisenä. Hän jatkaa kirjojen tuottamista sekä piirtäjänä, että kirjoittajana vielä tänäkin päivänä.


tPuhumme Suomea!Kuva: 4:3 Full Frame 1.33:1
tÄäni: Dolby Digital Mono - Suomi, Ruotsi
tKesto: 1 t 05 minuuttiatTuote on uusi, vielä muoveissa.
tHinta sisältää ALV 24%.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

5 €
Ilmoitus on sulkeutunut 1.9.2018 13:00
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.