Kuvaus

[W0417]

KLIKKAA KUVA ISOMMAKSI

Kuvanmukainen HYVÄSSÄ  iskussa oleva nidottu  erikoispainos (Tässä HARVINAISESSA ERIKOISPAINOKSESSA sivut on "kaikinpuolin" väärinpäin (/hyvin luettavissa kuitenkin, tosin takaperin :-) - EIPÄ OO VASTAAVA ENNEN TULLUT VASTAAN) elämänkertojen Kirkan ystäville.

Kirill Babitzin - Raila Kinnunen: Enimmäkseen KIRKASTA

Tällaisena Kirka itse elämänsä näki – rakastetun laulajan peloton elämäkerta

Kirka luki tämän kirjan käsikirjoituksen lennolla Helsingistä New Yorkiin ja soitti perille päästyään sen kirjoittajalle, että siinä meni koko kahdeksan tuntia – ei malttanut syödä, juoda eikä jutella vieressä istuneen vaimon kanssa.

"Innostuin niin, että piti saada tietää, miten sen jätkän käy – vaikka tiesinhän mä, mutta silti. Oli se aika mielenkiintoinen elämä", Kirka touhotti.

Jätkän kävi niin, että hän kuoli yllättäen ja ennakkovaroituksitta kotonaan 56-vuotiaana 31.1. 2007.

4. painos

WS Bookwell Oy - Juva 2007


VOITTO HUUTO ja  PK.  1,90e -> TILILLE ja SETTIÄ POSTIIN.

PK.  on viitteellinen ja se veloitetaan ostohetkellä POSTI:N hinnaston mukaan. POSTI vain tuntuu nostavan hintoja niin tiheään, että kohteessa saattaa olla jo huudon päättyessä "vanha Postitus hinta" :-Edelliset korotukset olivat: 04/17, 01/17, 11/16, 02/16, 02/15, 01/14, 06/13 ja 10/12.

PS. Valitettavasti en ole ennustaja, enkä ole myöskään Postissa töissä,  joten en voi tietää noista korotuksista ennakkoon, mutta  pyrin silti  aina pitämään tiedot ajantasalla, mutta minulla on vaan niin paljon kohteita myynnissä, että ei toivoakaan aina korotusten tullen päivittää tietoja ajantasalle, siinä menisi nääs päiviä / viikkoja.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Korko 0 %, kulut 0 €
Kuukauden kuluton maksuaika ostoksille.

Huutoluoton myöntää
IPF Digital Finlandin omistama Credit24.

Osta heti

9,95 €
Sulkeutuu 6 vrk 9 h 39 min

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

9,95 € Sulkeutuu 6 vrk 9 h 39 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.