Tuote on myyty käyttäjälle Jussi111 hintaan 2 €

Kuvaus

Badding

Markku Pölösen koskettava elokuva loistavan ja herkän laulajan elämästä todellisuuden ja muistojen maailmassa. Esiintymistä pelkäävä ja väsynyt taiteilija halutaan vielä kerran uran uuteen nousuun johtavalle keikalle. Mutta jälleen iskee esiintymispelko. Yhdessä vanhan ystävänsä ja roudarinsa Ossin kanssa Badding pakenee kotiseudulleen. Matkan aikana eletään takautumien kautta nuoruusaikoja, uran huippuhetkiä ja rakkaussuhteita. Kaiken taustalla soivat 70- ja 80-luvun unohtumattomat laulut.

Baddingia esittävän Janne Reinikaisen suoritus on ilmiömäinen. Baddingin ystävää Ossia esittävä Peter Franzén on roolissaan yhtä loistava. Muissa rooleissa esiintyvät mm. Karoliina Blackburn Baddingin ensirakkautena, Pertti ja Ilkka Koivula managereina, Puntti Valtonen heidän apurinaan sekä Vappu Jurkka Baddingin äitinä.

Markku Pölönen on jälleen kerran onnistunut tekemään kohteestaan ja ajankohdan maailmasta elämysmatkan, joka ei jätä ketään kylmäksi.

Ohjaus: Markku Pölönen

Käsikirjoitus: Markku Pölönen ja Heikki Metsämäki

Pääosissa: Janne Reinikainen, Peter Franzén, Karoliina Blackburn, Puntti Valtonen, Ilkka Koivula, Pertti Koivula ja Vappu Jurkka

Kuvasuhde: 16:9 anamorfinen widescreen 1.85:1
Ääni: Dolby Digital 5.1 suomi
Tekstitys: ruotsi ja englanti
Valmistusvuosi: 2000
Kesto: 98 min
K-11
Genre: draama

Onnen maa

Kriitikoiden ylistämä, Risto Jarva -palkittu 1993, 4 Jussi-palkintoa.

Markku Pölösen käsikirjoittama ja ohjaama Onnen maa on nostalginen komedia tangomusiikin kuumentamasta kesästä 60-luvun alussa. "Tuhlaajapoika" Tenho (Pertti Koivula) palaa kaupungista vanhempiensa kotitilalle tuttuun maisemaan. Kuuma romanssi eroottisen Virvan (Katariina Kaitue) kanssa leimahtaa. Kesä hehkuu, tango vie... Loistavien näyttelijäsuoritusten taustalla soivat Reijo Taipaleen unohtumattomat tangot.

Ohjaus ja käsikirjoitus: Markku Pölönen

Näyttelijät: Pertti Koivula, Katariina Kaitue, Anja Pohjola, Veikko Tiitinen, Taisto Reimaluoto, Tuula Väänänen, Riikka Räsänen, Tatu Kaihua, Jukka Puronlahti, Leo Raivio ja Reijo Taipale

Kuvasuhde: 16:9 anamorfinen widescreen 1.78:1
Ääni: Dolby Digital 2.0 suomi
Tekstitys: englanti
Valmistusvuosi: 1993
Kesto: 59 min
S/T
Genre: komedia

Alue: 1-6 (aluevapaa), PAL. Levyssä jonkun verran kevyttä pintanaarmua (toimii silti virheettömästi), kannet hyväkuntoiset.

Myydään joko noutona kotoa tai ennakkomaksulla lähettäen. Postitusvaihtoehdossa ostaja maksaa kauppahinnan päälle postikulut 2,50 €. Postitus vain Suomeen. Yhdistelen postikuluja, mikäli sama ostaja ostaa useampia. 2 kpl DVD:n/Blu-ray:n postikulut 2,50 €, 3-4 kpl DVD:n/Blu-ray:n postikulut 5,00 € ja 5 kpl tai enemmän tulee Ärräpakettina/Postin S-koon pakettina postikuluilla 5,90 €.

Huom!
Katso myös muut kohteeni, joissa paljon DVD- ja Blu-Ray-leffoja.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

2 €
Ilmoitus on sulkeutunut 6.9.2018 11:51
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.