Kuvaus

BALANSILK on innovatiivinen ripsien hoitoaine.

Hoitoaineen tehtävänä on pidentää, vahvistaa ja tuuhentaa ripset. Se uudistaa ripset nopeasti ja elvyttää ne. Hoitoaine on asiantuntijoiden dermatologisesti ja optalmologisesti testaama. Naiset suosittelevat sitä.

Tämä kosmetiikkatuote on seerumi, joka tekee ripsistäsi pitkät, tuuheat ja vahvat sekä hyvin seksikkäät ja sinä viettelet katseellasi!

BALANSILK – EYELASH ENHANCER

Vaikka kaikki tulokset huomaat 30 päivän jälkeen, myönteiset muutokset ovat näkyvissä jo aikaisemminkin. 2 viikon jälkeen voit huomata, että ripsesi ovat vahvemmat, terveemmät ja hoidetummat. 21 päivän jälkeen tulokset ovat jopa mahtavampia. Uuden ulkonäön voit saada hiukan yli kymmenen päivän kuluessa!

Miten hoitoaine toimii?

Ripsien kasvu kestää noin 30 päivää. Se on liian lyhyt aika jotta ripsesi tulisivat pidemmiksi ja tuuheammiksi. BALANSILKin edistynyt koostumus nopeuttaa ripsien luonnollista kasvua ja vahvistaa ne tyvestä, minkä vuoksi ripset tulevat pitkiksi, vahvoiksi ja tuuheiksi. Lisäksi hoitoaineen koostumus estää ripsien lähtöä. Jotta voi täysin käyttää BALANSILKin potentiaalia, on käytettävä hoitoainetta kerran päivässä parhaiten illalla meikin pesun jälkeen levittämällä sitä yläluomen ripsirajaan. Tiheän koostumuksen ja kätevän applikaattorin avulla 3,5 ml seerumia riittää 3 (kolmen) kuukauden käyttöön. Sen käyttäminen on uskomattoman yksinkertaista – yksi liike riittää, jotta voit nauttia kauniista ripsistä.

BALANSILK on seerumi, joka suunniteltiin naisille, jotka haaveilevat pitkistä, vahvoista ja tuuheista ripsistä. Seerumi suositellaan erityisesti naisille, joiden ripset ovat luonnostaan lyhyet, heikot iän vuoksi, vahingoittuneet ripsien pidennysten takia, sopimattomien kosmetiikkatuotteiden käytön tai kemoterapian takia.

Kokeile ensimmäisen kerran pienellä määrällä ja jos tunnet ärtymystä pese runsaalla vedellä. Seerumi on luonnontuote ja ei ole huomattu aiheuttavan allergisia reaktioita.

Käytä 1-2 kertaa päivässä 15 päivän ajan ja huomaat eron. Toista kuuri tarvittaessa kunnes ripsesi on saavuttanut halutun tuuheuden.

Pakkauskoko 3,5 ml

Näytä lisää Näytä vähemmän

Korko 0 %, kulut 0 €
Kuukauden kuluton maksuaika ostoksille.

Huutoluoton myöntää
IPF Digital Finlandin omistama Credit24.

Osta heti

12 € / kpl
Sulkeutuu 73 vrk 8 h 36 min

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

12 € Sulkeutuu 73 vrk 8 h 36 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.