Kuvaus

Huuto-/ostohinta  y h d e s t ä  DVD:stä.

Kohteen sulkeuduttua ilmoita valintasi!

 

1. PIKKU TRAKTORI 5 LOHIKÄÄRME. 2005 Nordisk Film. DVD-levy taskumallisessa pahvikotelossa. Kesto 51 minuuttia. Lasten animaatio. K3. Ääni: suomi, ruotsi, tanska, norja. Ei tekstitystä. 

Jälleen uusia seikkailuja Pikku Traktorin ja Aatun seurassa. He auttavat aina ystäviään ja näyttävät, ettei tarvitse olla suurin ollakseen paras! Sisältää jaksot: 1. Koiranpäiviä. Täplä-koira kuulee lampaiden ääniä ja juoksee mäen harjalle, mutta putoaakin alas jyrkänteeltä. 2. Parhaat koneet. Herra Kukkonen on päättänyt myydä sinisen traktorinsa Isoisen, koska markkinoille on tullut uusi, suurempi malli. Mutta kyllä hänen mielensä saadaan muuttumaan! 3. Lohikäärme. On Loropuron kylän jokavuotisen karnevaalin aika, ja Hannu ja Enni ovat riemuissaan: Aatu on suostunut naamioimaan Pikku Traktorin lohikäärmeeksi. 4. Vesipula. Hannu ja Enni tekevät taikavarvun löytääkseen vettä. 5. Juhlat. Herra Kukkonen pitää juhlat kaikille naapureilleen ja ystävilleen Loropuron kylässä. Aatullakin on yllätys Herra Kukkoselle.

 

2. BAMSE JA LENTÄVÄ MATTO. 1972 Nordisk Film. DVD-levy taskumallisessa pahvikotelossa. Kesto 64 minuuttia. Piirretty. Ääni: suomi, ruotsi, tanska, norja. Tekstitys: ruotsi heikkokuuloisille. Mukana myös ruotsinkielistä lisämateriaalia.

Nalle syö joka aamu isoäitinsä valmistamaa jymyhunajaa ja niin hänestä tulee maailman vahvin nalle. Maailman kiltein nalle hän on jo ennestään. Yhdessä ystäviensä Pompin ja Kilpisen kanssa Nalle kokee monta jännittävää seikkailua.
DVD sisältää neljä jaksoa: Tulivuorenpurkaus: Lähellä kukkuloita sijaitseva tulivuori purkautuu. Pian sen jälkeen tulivuoresta kömpii ylös tultasyöksevä lohikäärme, jota Nallen ystävät pakenevat kauhuissaan... Nälkäinen lohikäärme: Nalle lähettää Pompin noutamaan jymyhunajaa isoäidiltä. Mutta ehtiikö Pomppi ajoissa ja riittävätkö herkut lohikäärmeen taltuttamiseen? Lentävä matto: Nalle ja Pomppi löytävät isoäidin ullakolta lentävän maton, joka lennättää heidät moniin tuntemattomiin paikkoihin ja jännittäviin seikkailuihin. Taikuri: Nalle ja Pomppi päätyvät matkallaan pilvien yläpuolella sijaitsevaan linnaan. Linnassa asustaa ilkeä taikuri, ja jälleen kerran kumppanukset joutuvat ottamaan jalat alleen...

 

3. BAMSE PEIKKOMETSÄSSÄ. 2005 Nordisk Film. DVD-levy taskumallisessa pahvikotelossa. Tuotantovuosi 1991. Kesto 64 minuuttia. Piirretty. Ääni: suomi, ruotsi, tanska, norja. Tekstitys: ruotsi heikkokuuloisille. Mukana myös ruotsinkielistä lisämateriaalia.

Nalle syö joka aamu isoäitinsä valmistamaa jymyhunajaa ja niin hänestä tulee maailman vahvin nalle. Maailman kiltein nalle hän on jo ennestään. Yhdessä ystäviensä Pompin ja Kilpisen kanssa Nalle kokee monta jännittävää seikkailua.
DVD sisältää neljä jaksoa: Aarrekartta: Nalle ja Pomppi löytävät isoäidin talosta vanhan aarrekartan. Kaikki nauravat heidän puuhilleen, mutta eräänä aamuna kartan avulla rakennettu Viktoria-laiva on valmis. Aarteenetsintämatka: Kumppanukset lähtevät aarrejahtiin Susi ja merirosvot tiukasti kannoillaan. Monien jännittävien vaiheiden jälkeen selviää, kuka aarteen loppujen lopuksi saa. Nalle peikkometsässä: Pompin korvat muuttuvat porkkanoiksi, Mikki-tyttö saa luutahännän, Sudesta tulee ilmapallo ja Aasi muuttuu porsaaksi. Onko Hia-Hia noita alkanut taikoa jälleen? Jos näin on, niin ainoastaan Nalle pystyy pysäyttämään hänet...

Maailman vahvin nalle eli Bamse on ruotsalaisen Rune Andréassonin luoma sarjakuvahahmo. Sarjakuvaa alettiin julkaista 1966 ja oman lehden hahmo sai 1973. Jo vuonna 1966 Nallesta tehtiin kuusi mustavalkoista piirroslyhytfilmiä. Vuosina 1972-91 tehtiin kymmenen värianimaatiota: Aarrekartta (Skattkartan) 1972, Aarteenetsintämatka (Skattsökarfärden) 1972, Tulivuorenpurkaus (Vulkanutbrottet) 1972, Nälkäinen lohikäärme (Den hungriga draken) 1972, Susi syö jymyhunajaa (Vargen äter dunderhonung) 1972, Lentävä matto (Den flygande mattan) 1972, Taikuri (Trollkarlen) 1972, Pikku aasi (Den lilla åsnan) 1981, Suuri kilpajuoksu (Den stora kapplöpningen) 1981 ja Nalle peikkometsässä (Bamse i trollskogen) 1991. Suomessa animaatiot on julkaistu kolmella DVD:llä. Animaatioita on esitetty FST:llä.

 

4. UBOS LOITSUKIRJA: PAHUUDEN JUURET. 2004 BKN International AG. DVD-levy taskumallisessa pahvikotelossa, uusi. Kesto 1 tunti 4 minuuttia. Lasten animaatio. K3. Puhumme suomea.. Ei tekstitystä.

UBOS LOITSUKIRJA: PAHUUDEN JUURET (U.B.O.S Rootopia of all Evil 2004) sisältää kolme tarinaa:
Pahuuden juuret. Koulun puutarhassa kasvit eivät kasva, vaan kutistuvat. Kukkien pelastusyirtykset vievät Cassyn salaperäiseen Juurimaahan, jossa Zarlak yrittää taikoa kukat omiin tarkoituksiinsa. Kun Cassy ei saavu tärkeään turboluuta-ajoon, Gus ja Verne huolestuvat.
Kerran jos toisenkin. Taikahistorian tunnilla opettaja Uupukaapu vie lapset aikaportin kautta menneeseen maailmaan ? aikaan jolloin Gez ja Zarlak kävivät valtataistelua. Paluumatkalla Gus ottaa mukaansa kristallin ja tuo sen nykypäivään. Sitä hänen ei olisi pitänyt tehdä!
Liekki liekkinä. Matkalla Maan keskipisteeseen Gusin voimat katoavat. Hänen isänsä kertoo, että perheen taikavoimat ovat peräisin faunikivestä, jonka lohikäärme Kalmo aikanaan varasti. Sankarimme yrittävät taistella Kalmoa vastaan, mutta sen voimat ovat liian mahtavat. Kalkkarorotat Rokko ja Syylä tulevat vastahakoisesti apuun.

U.B.O.S Loitsukirja (Ultimate Book of the Spell 2001?2002) on brittiläinen lapsille suunnattu piirrossarja. Sarjaa on esitetty Suomen televisiossa 2002?2004. Tarinassa kolme lasta, Cassy, Gus ja Verne, yrittävät salaa tuhota pahan Zarlak-nimisen velhon suunnitelmia.
Casandra, lempinimeltään Cassy, on 11-vuotias ja todella arvostettua noitasukua. 12-vuotias Gus on puoliksi fauni. 11-vuotias Verne on hurahtanut teknologiaan ja pystyy korjaamaan minkä tahansa esineen vain koskemalla siihen. Cassyn isoisä vangitsi Zarlakin maan ytimeen monta kymmentä vuotta sitten, mutta Zarlak pystyy voimillaan ryöväämään taikavoimia maankamaralta. Verne oli ollut alussa tietämätön taikuudesta tai siihen liittyvästä, mutta hän joutui Wonderlandin taikakouluun, koska koulun rehtori Ovelias oli järjestellyt asioita ja oli huomannut, että Vernellä on erityinen lahja. Oveliasta oli auttanut myös Vernen koira, joka ilmeni vakoojaksi. U.B.O.S on Loitsukirja, jonka sivut johdattavat salaperäisiin ja jännittäviin seikkailuihin. Lähde mukaan noitien, taikureiden ja velhojen fansasiamaailmaan, jossa Cassy, Verne ja Gus ratkovat mystisiä arvoituksia.

 

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

4 €
tai
Sulkeutuu 109 vrk 19 h 34 min

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

4 € Sulkeutuu 109 vrk 19 h 34 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.