Kuvaus

[AL0915]

KLIKKAA KUVA ISOMMAKSI.

Kuvanmukainen, OK  iskussa oleva  [omiste, siisti] englanninkielinen nidottu painos WILD WEST / GAMBLER ym. diggareille. Ostettu taannoin USA:sta. TODELLA HYVÄ KIRJA.

Barbara Keller:  Gambler`s Gold

Charlotte Bell is determined to find her missing father--even if it means crossing the Wild West on a wagon train. The only single female on board, Charlotte suffers insults and scandal that would break a weaker woman. But Charlotte is on a mission, and she has a wildly attractive ally in Reade Elliot. . .

First printing: November 1994

Printed in United States of America

VOITTOHUUTO ja PK. 2.00e TILILLE ja PAKETTI POSTIIN

KATSO MYÖS MUUT KOHTEENI, SILLÄ PK:lla 6,95e SAA TOISTAISEKSI TULEMAAN 10 KG TAVARAA

PK.  on viitteellinen ja se veloitetaan ostohetkellä POSTI:N hinnaston mukaan. POSTI vain tuntuu nostavan hintoja niin tiheään, että kohteessa saattaa olla jo huudon päättyessä "vanha Postitus hinta" :-Edelliset korotukset olivat 02/15, 01/14, 06/13 ja 10/12

PS. En ole ennustaja, enkä ole Postissa töissä,  joten en voi tietää noista korotuksista ennakkoon, mutta  pyrin silti  aina pitämään tiedot ajantasalla, mutta minulla on vaan niin paljon kohteita myynnissä, että ei toivoakaan aina korotusten tullen päivittää tietoja ajantasalle, siinä menisi nääs päiviä / viikkoja.

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

1,50 €
Sulkeutuu 59 vrk 6 h 32 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

1,50 € Sulkeutuu 59 vrk 6 h 32 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.