Kuvaus

Toimintaelokuva vuodelta 1989. Kyseessä on siis VHS-kasetti, ei dvd. Elokuvan kesto on noin 2 h 2 min. Kotelo on suomenkielinen, samaten elokuvassa on suomitekstit. Kotelossa on kulumaa ja jälkiä kohtuu paljon, mutta ei välttämättä häiritsevässä määrin. Kasettia en ole laitteen puuttumisen vuoksi voinut testata, mutta vaikuttaa oikein hyväkuntoiselta.

Huom. Kuva on internetistä, ei juuri kyseisestä kohteesta. Skannerini ei toimi tällä hetkellä. Kyseessä on siis vastaavannäköinen kohde, tosin kulumaa tms. jälkiä on hivenen, mutta ei häiritsevästi.

Huutokaupan päätyttyä nouto Hämeenlinnasta tai toimitus postitse, jolloin postikulut lisätään mukaan hintaan. Yhdistelen postikuluja tarvittaessa ja tilanteen mukaan siten, että ostajan kontolle tulevat postikulut jäävät mahdollisimman pieniksi. Postitan mm. kotelon eri kirjeessä kuin kasetin, näin kumpikaan kirje ei ole kovin paksu tai painava, ja tavallisista kirjeistä tulee postikuluja 4,4 euroa. Pakkaan silti kasetin riittävän pehmeästi. Toisaalta postikulujen ehdoton maksimi on 6,9 euroa. eli noilla postikuluilla kulkisi myös monia muita kohteita. Kannattaakin tutustua myös muihin kohteisiini siltä varalta, että niistä löytyisi jotakin mielenkiintoista.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

1,20 €
tai
Sulkeutuu 119 vrk 13 h 16 min

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

1,20 € Sulkeutuu 119 vrk 13 h 16 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.
4.12. klo 21:25

Saisiko kuvaa tuosta? Tarvisin siis ihan yleiskuvan, jotta näen kansipaperin kunnon. Nappaa vaikka kännykällä ja laita osoitteeseen nevalainen.henri (at) gmail.com