Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus


Lataa ja varmista, sotilas! Suuntaa tämän vuosituhannen taistelukentille Battlefield 2 Complete Collectionissa, joka sisältää alkuperäisen Battlefield 2:n lisäksi Battlefield 2: Special Forces -lisälevyn sekä Euro Force ja Armored Fury -booster packit! Täydellinen paketti täynnä korkeategnolokisia taisteluita nykypäivän taistelukentillä.
Vapauta kattavan ase- ja ajoneuvoarsenaalin voima massiivisissa nettipelitaisteluissa, joissa voit kokea jo legendaksi muodostuneen nettitaistelun intensiteetin. Valitse oma puolesi ja ota vihollisesta mittaa laser-ohjatuilla pommeilla, lankaohjatuilla ohjuksilla, tarkkuuskivääreillä ja monilla muilla moderneilla aseilla. Taktiset hävittäjät, modernit tankkimallit ja nelivetoiset taistelujeepit ovat osa mittavaa, pelaajan käytössä olevaa ajoneuvoarsenaalia.
Uusia ominaisuuksia: Paranneltu ryhmärakenne sisältää VOIP-komennot ja joukkueesi tilastoseurannan. Ansaitse kunniamerkkejä, nauhoja, aseparannuksia ja muita esineitä samalla, kun kohoat arvoasteikossa sotamiehestä kenraaliksi.
Battlefield 2: Special Forces: Liity maailman parhaisiin ja tehokkaimpiin taisteluyksiköihin, kuten SEAL, SAS ja Insurgent. Käytä apunasi taistelussa kyynelkaasua, valokranaatteja, pimeännäkölaitteita ja muita erikoisjoukkojen aseita ja vekottimia.
Battlefield 2: Euro Force: Ole voimakkaan Euroopan Unionin joukkojen mukana taistelemassa kolmen uuden Aasiaan sijoittuvan kentän hallinnasta. Valloita vihollisalueita seitsemän uuden aseen ja neljän ajoneuvon avulla.
Battlefield 2: Armored Fury: Taistelu siirtyy Amerikan mantereelle kolmessa uudessa kentässä Alaskasta keskilännen preerioille. Hyökkää tai puolusta amerikkalaisasemia kuuden uuden ajoneuvon, kuten tutkalla varustetun tiedustelukopterin, avulla.
Euro Forcen ja Armored Furyn sisältö vaativat internetyhteyden toimiakseen.

Laitevaatimukset:
Intel Celeron D or Pentium 4 or AMD Athlon XP or Sempron 1.7GHz Processor
512MB RAM
8X DVD-ROM Drive
6GB Hard Disk Space
128MB nVidia GeForce FX 5700 or ATi Radeon 8500 class Video Card
DriectX compatible Sound Card
DirectX 9.0c

ARVOSTELUJA    9.3/10 Gamespot

Kokoelma on uusi ja muoveissa.
Näytä lisää Näytä vähemmän

Korotonta maksuaikaa ostoksille

Ensimmäinen kuukausi on aina täysin kuluton ja koroton uudelle asiakkaalle. Voit maksaa luoton pois heti tai halutessasi joustavasti enintään 36 erässä.

  • Avaa hakemus ja kirjaudu pankkitunnuksin
  • Täytä hakemus ja siirrä tilillesi tarvittava summa
  • Maksa ostokset

Huutoluoton myöntää
IPF Digital Finlandin omistama Credit24.

Osta heti

9,90 €
tai
Ilmoitus on sulkeutunut 22.10.2017 17:27

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.