Kuvaus

Fredrik Bengtsson: Loppuunpalaminen - uusi mahdollisuus

  • Kirjapaja, 2004
  • Ruotsinkielinen alkuteos: Vägen vidare - Om utbrändhet som en möjlighet
  • kovakantinen kirja, kuvakannet, 200 sivua
  • Kirjan ensimmäinen tyhjä sivu on poistettu, muuten ihan hyväkuntoinen kirja.

Kirjailija valaisee loppuunpalamista totutusta poikkeavasta näkökulmasta. Loppuunpalaminen ei ole pelkästään kielteinen asia, vaan se voi avata uuden mahdollisuuden entistä rikkaampaan elämään.

Länsimaissa vallitsee oikea stressiperäisten sairastumisten epidemia. Uupuneet työntekijät ovat osoitus kriisiin joutuneesta työelämästä ja kulttuurista. Loppuunpalaminen voi olla oikeanlainen reaktio tilanteessa, jossa elämän merkitys ja tarkoitus ovat tuhoutuneet. Ihminen on ehkä pitkän aikaa antanut kaikkensa toteuttaakseen muiden määrittelemät tavoitteet ilman, että hän on pystynyt kuuntelemaan itseään. Loppuunpalaminen voi avata kokonaan uuden mahdollisuuden entistä rikkaampaan elämään.

Tie kohti tasapainoista elämää kulkee omien tarpeiden ja tunteiden ymmärtämisen kautta. Organisaatioiden tulee muuttua keskusteleviksi ja kuuleviksi ja yhteiskunnallisten arvostusten pehmeämmiksi. Kirja auttaa ymmärtämään, mistä loppuunpalamisessa on kysymys ja miten tilanteeseen voisi vaikuttaa.

Fredrik Bengtsson on ruotsalainen psykologi, yrityskonsultti ja kirjailija.

hakusanat: burn out työuupumus uupumus väsymys masennus stressi  elämäntaito elämänfilosofia onni onnellisuus elämänlaatu yhteiskunta arvot psykologia psyykkiset suojautumiskeinot terveys lääketiede mielenterveys

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

9 €
tai
Sulkeutuu 114 vrk 4 h 18 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

9 € Sulkeutuu 114 vrk 4 h 18 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.