Kuvaus

Yksikään länsimainen kenraali ei osannut edes kuvitella sitä massiivista sotavoimaa, minkä avulla Neuvostoliiton Puna-armeija eteni vääjäämättömästi kohti Berliiniä... sitä verrattiin raskaassa lastissa olevaan tavarajunaan, kun se liikkuu, sitäpä ei pysäytetä. Saksalaisten sotilaiden puolutus ja pysäytystehtävä oli mahdoton, vihollinen oli määrällisesti ylivoimainen ja hyvin varusteltu... maineikas T 34 panssarivaunu ja JAK hävittäjälentokone olivat ehkä karkeaa sotakalusto laatua, mutta luotettavia. 

Berliini piiritettiin ja Puna-armeija aloitti katutaistelut, joiden kovuudelle ei löydy yhä tänään vertailukelpoista , katu ja talo talolta, Saksan Wehrmacht armeija oli liki kokonaan idässä lyöty ja joitakin Waffen SS joukkoja urheasti taisteli vastaan Neuvostoliitto...

Jopa pojannappulat  HJ partiopojat saattoivat kantaa aseita, siviilit kärsivät ja mikä oli naisten ja lapsien asema tässä mielettömyyden silmässä? Puna-armeijan omat filmimateriaalit kertovat, sodan voittaja oli selvillä, se oli koko aikakauden ovelin diktaattori Mr. Stalin.  Hän pyöritti myös länsimaita , kuten halusi.... 

DVD01JA102 BERLIINI 1945 loppupäivät 

Moni suomalainen katselee 2. Mailmansotaa oudosti, SUOMI nosti kädet pystyyn ja antautui , vältti monet ikävät asiat. Sodimme Saksan rinnalla vastaan Neuvostoliitto ja muita meidän vihollisia olivat Britannia USA Canada Australia jne... edes osan mainiten...moni nuori saattaa siirtyä anglo-saksi voittajien puolelle  katsomaan sotahistoriaa, se ei ole ihan totuudenmukainen ....vaan vahvan propagandan värittämä, sama myös jos menet katsomaan sotahistoriaa Neuvostoliiton kirjoittaman historian valossa. Voittajien tarinat erovat monta kertaa siitä, mitä ihan oikeasti tapahtui.... sanoihan jo aikoinaan Cuuba saaren vahva patriootti Mr. Fidel Castro " Patria o muerte "  Isänmaa tai kuolema.....siinä ei ole tilaa mennä muiden puolelle, kuin oman isänmaan tekojen taakse. 

saksankielinen 82 minuuttia

Fimejä on myös joitakin K-18 osastolla, sex. katso myös niitä, et näe niitä ellet mene tietoisesti K 18 osastolle.. 

Kohde on Hampurissa, Saksa. Kernaasti yhdistelen huutoja samaan pakettiin. 
Lähetyskulut voi hyvin yksinkertaisesti "alentaa siedettäviksi" sillä usein on postimaksu porrastettu painon mukaan ja lähetyskulu on siksi aivan sama, painaa tavara 1kg tai 5kg. Kun huudat samaan pakettiin myös jotain muuta, postimaksu on kohtuullinen. Myös muut kuriirilähetystavat ovat mahdollisia, niissä usein paketin koko on hinnoittelun peruste, eikä paino.
On järkevää ehkä pyytää sitoumuksetta lisää valokuvia ja katsoa, mitä muuta sama lähde tarjoaa, yli 100 kohdetta!   Huomaa, että kuvat ovat osa kohteen kuvausta ja selityksiä, aivan kaikkea ei ehkä ole kirjoitettu. Kuvat ovat siis oleellinen osa huutokaupan ilmoitusta, pyydän, että katsot  ne huolellisesti läpi. 

Maksu:
Normaalisti voittaja maksaa tilisiirtona minun Suomen Danske Bank  pankin tilille. 

Huutokaupan kohde on se,mikä näkyy valokuvassa ja vain se, minkä näet kuvassa, kuuluu myös kauppaan. Jos valokuvassa ei esim. näy myynti/esittely/laatikkoa, ei se kuulu kauppaan tai joku muu tarvike, jonka oletat olevan mukana, mutta ei ole valokuvassa, sitä ei ole mukana. Älä oleta, vaan kysy silloin tarkennusta. 

Tavaran kunnon määritelmän perusta on aina optinen tarkastelu, en missään tapauksessa kokeile ja testaa joka tavaran toimintaa tai sielunelämää. Siksi on mahdollista, että määritelmässä kohteen kunnossa lukee "hyvä" ja kotona havaitset, ettei koje/esine/kohde toimi. En siis kokeile kaikkia lamppuja, en puhalla joka huuliharppua, en testaa tavaraa.  Usein tavara on maannut pahvilaatikon pohjalla hyvin monet vuodet. Tiedossa olevan vian ilmoitan aina, en pimitä tai  juksaa,mutta aivan kaikkea en minäkään tiedä.
Koska kaupan on  käytetty tavara, voi niissä olla naarmuja ja muita käytön jälkiä.
Voit aina ennen kauppaa soittaa minulle, katson kohdetta tarkasti, tai pyytää siitä lisää valokuvia !   Pienen murto-osan olen ostanut kaverilta Belgiasta,kun hän purkaa ja tyhjentää taloja ja asuntoja. Olen ostanut  ne itselleni omaan käyttöön/ keräilyyn ja kun aikaa kuluu usein vuosi pari,  tai rahapula vaivaa, yritän kaupitella tätä omaa tavaraani halvalla eteenpäin. Vanhan tavaran kaupittelusta ei yleensä tule edes voittoa, mutta tappioita voidaan edes minimoida. Kyseessä on kauppa yksityiseltä yksityiselle ja palautusoikeus on poissuljettu. Kauppa on ns. Privat to Privat. 

Halvin on ns. Pikku-Paketti DHL, saa painaa 2 kg ja maksaa 8,50 EUR  ( ei seurantanumeroa ) 

DHL paketti 5 kg painon asti maksaa 16,99 EUR, usein kerätään samaan pakettiin useampi tavara. Kirjat ja paperi tuotteet , dokumentit yms. maksavat Saksan Postin kulujen mukaan noin 5 eur. Mutta poikkeuksia on helppo tehdä myös alaspäin. 

HUOM: Vain 16,99 EUR maksavalla DHL paketilla on seurantanumero. Jos se on tärkeä sinulle, niin valitse DHL paketti toimitustavaksi ja mainitse asiasta myyjälle. 

Ole hyvä ja lue ehdot läpi ennen huudon antoa !
 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 32 vrk 19 h 38 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

3,50 € Sulkeutuu 32 vrk 19 h 38 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.