Kuvaus

Huutokuva.net

SUSANNA ZACKE & SANIA HEDENGREN & ANNA SKOOG

BETONI 33 inspiroivaa ideaa

WSOY 2010

Sidottu, kovakantinen ja kuvakannellinen kirja. Sivut siistit ja hyväkuntoiset, esilehdellä pieni kynämerkintä. Kannet hyväkuntoiset. Postikulut 3,50 € ostajalle.

Luja ja edullinen betoni sopii materiaaliksi niin ulko- kuin sisätiloihin. Kulutusta kestävät esineet, koristeet, astiat ja jopa kalusteet syntyvät muottien avulla yhden päivän aikana,vaikka et olisi betonisäkkiin ennen koskenutkaan. Sekoittaminen on helppoa, ja kuivumisen jälkeen betoniprojektisi on heti valmis.
Perinteinen rakennusmateriaali on kokenut uuden tulemisen pihoissa ja puutarhoissa, joissa betoni paljastaa usein herkemmän puolensa. Aikuisten muovailuvahasta voi muottien avulla luoda melkein mitä tahansa pienistä koruista suurempiinkin hankkeisiin. Muotteja kehitellään niin puusta ja vanerista kuin vanhoista hansikkaista, purkeista, ruukuista kuin sangoista. Betonin harmaata pintaa voi lisäksi koristella luonnonkivillä, kaakeleilla tai posliininpaloilla.
Betoni-kirjassa esitellään 33 erilaista betoniprojektia, joiden parissa riittää niin luomisen riemua kuin tekemisen iloa - vaikka koko perheelle. Alkuun päästyäsi keksit pian omiakin betoni-ideoita!

Huutokuva.net

Huutokuva.net

Muut kohteeni näet tästä linkistä!

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 9 vrk 11 h 1 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

16,50 € Sulkeutuu 9 vrk 11 h 1 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.