Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Yksi laatikon päälykannen kulmista auennut. Muutoin varsin vähän hypistelty. Osa pelimerkeistä on vielä kehikoissaan. Kaikki osat tallessa.

4-6 pelaajalle, yli 16-vuotiaille.

Onko sinusta siihen?
Ota selvää mitä ihmiset oikeasti ajattelevat sinusta. Kuten Big Brother -sarjakin, tämä peli on paljastava ja täynnä kylmiä totuuksia sinusta ja muista pelaajista.

Kuka pudotetaan pois? Kuka saa jatkaa?
Pelaajat liikkuvat eri puolilla taloa ja kohtaavat jokaisessa huoneessa uuden yllätyksen. Pelin aikana he joutuvat erilaisiin tilanteisiin, jotka paljastavat totuuden heistä. Laske äänet, puolesta tai vastaan: tulos ei aina ole se, jota odotit! Hyvät piirteesi saattavat tuoda sinulle ystäviä ja paikan finaalissa, mutta "tosiystäväsi" paljastavat totuuden sinusta. ota juorutaulukon avulla selville kuka on porukan välkky, kuka kitupiikki ja kuka tosi flirttailija!

Kuka voittaa?
Voit äänestää kenet tahansa ulos talosta. Äänestys on salainen: pudotat haluamasi merkin äänestysrasiaan, eivätkä muut saa koskaan tietää ketä äänestit. pidä kuitenkin huoli siitä, että saat itse jatkaa! Eri tilanteita on satoja, joten peli ei ole koskaan kahta kertaa samanlainen. Saatat voittaa tänään, mutta hävitä huomenna. Ole varovainen, ettet jää kiinni - kamerat tallentavat kaiken mitä sanot ja teet!

sisältö:
1 pelilauta
6 numerokylttiä
6 narua
6 pelinappulaa (numeroitu 1-6)
120 numeroitua äänestysmerkkiä (20kpl / pelaaja)
162 Kaksipuolista tositilanne -korttia
6 kamerakorttia
2 arpakuutiota
1 äänestysrasia (kaksiosainen)
1 kaksipuolinen juorutaulukko
1 sääntövihko

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

12 €
Ilmoitus on sulkeutunut 25.2.2018 11:42

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.