Kuvaus

Bill Bryson: Muistiinmerkintöjä pieneltä saarelta
Alkuperäisteos: Notes From a Small Island
Kääntäjä: Risto Mäenpää
ISBN: 951-0-24931-9
Kustantaja: WSOY
Kieli: Suomi
Painovuosi: 2000
Sivumäärä: 359
Sidonta: Sidottu, kovakantinen
Kunto: Hyvä

"Astuessaan vuonna 1973 ensimmäistä kertaa Britannian maaperälle Bill Brysonilla ei ollut aavistustakaan, kuinka kohtalokkaan askeleen hän oli ottanut. Kun kaksi vuosikymmentä myöhemmin tulee aika lähteä, hänellä on englantilainen vaimo ja lukemattomia muistoja erikoisista briteistä ja heidän saarestaan.

Jäähyväisiksi Bryson päätti kiertää vielä kerran vihreän ja ystävällisen maan, josta oli tullut hänen kotinsa. Harvassa maassa monet historialliset merkkipaikat ovat niin lähellä toisiaan, useimmiten kävelymatkan päässä. Lontoo, Liverpool ja Edinburgh ovat vain muutamia etappeja matkalla, jonka varrelta löytyy runsaasti pubeja, joihin poiketa suojaan sateelta. Britannia on säilynyt hauskojen ja omituisten asioiden aarreaittana, minkä vuoksi saarivaltakunnan elämä jaksaa edelleen ihastuttaa.

Vaikka paljon vanhaa ja arvokasta on jo katoamassa, Britannian erikoisia asukkaita ei saa muuttumaan. Heidän hyveitään ovat lämmin huumori, kiitollisuus pienistä nautinnoista ja loputtomat keskustelut parhaista ajoreiteistä pikkusaaren kapeilla teillä. Ja yhtä takuuvarmasti televisiosta tulee aina Cagneyn ja Laceyn uusintoja. Britanniasta voi lähteä, mutta taakseen sitä ei voi jättää koskaan."

Näytä lisää Näytä vähemmän

Korko 0 %, kulut 0 €
Kuukauden kuluton maksuaika ostoksille.

Huutoluoton myöntää
IPF Digital Finlandin omistama Credit24.

Osta heti

4 €
tai
Sulkeutuu 3 vrk 21 h 39 min

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

4 € Sulkeutuu 3 vrk 21 h 39 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.